carmina sürme kıvamında ama pahalı 9-10 lira
flormar gayet iyi ama ucuz kaydirigubbakcemile3 2.80 kuruş
emily de hoşuma gitti
hele grisini aldım ışıl ışıl çok güzelsengözlerimebaksanab
bende burda o fiyata aliyorum canim ucuz mal almam $ahsen
iyi olmasi lazim sonucta göz için..
pahalı diyorum çünkü
flormarınkide gayet iyi bana göre aynılar ve çok daha ucuz
yoksa kozmetikte ucuza kaçılmaz
cilt sonunda
flormar ın kalemide çok güzel fakat bana çok koyu geldi birde çabuk dağılıyor. bende avonun kalemini kullanıyorum çok fazla dağılmıyor dağılsada benim göz yapımdan kaynaklanıyor.
kızlar böyle bir konu açılmışken sorayımm..genç kızlığımdan beri göz makyajı yapan birisiyimm....temizlemeden yattığım günd eolmuştur ama genelde temizler yatarımm..
birkaç senedir hep kullandığım kalemler feci şekilde alerji mi desem bana kötü geliyor şöleki..
gölerimin sürdüğüm yerler gün içinde kaşınıyorrr..yavaştan başlayıpp artarak gidiyor öleki kaşıya kaşıyaa sızlayama başlıyorr.. ertesi gün balon gibi şişiyor gözlerimm...ve o kalem sürdüğüm yerlerrr önce sertleşiyorr sonraa kabuk bağlayıppp dökülüyorr..
doktorr alerji diyemedi bilemedi bir süre göz makyajı yapma geçer dedi...baya bir süre yapmadım sadece koyu farları kalem gibi çekip öle dolaştımm...
2 ay süre sonra tekrar denedimm..ama devamlı kullandığım markalar filann..tekrar aynı şey oldu..gözlerim balon gibi şişti..
artık bende ararştırdım anti alerjik kalemler aldım..lancome filan 64 ytl idi en son aldığım böyle bir sorunu olan varmı<??
saol canımm ama ölee bilinmedik markalarda deill anti alerjik kalemler alıyorum artıkk.....attım denemez kır kardeşime evrdim ondna problem yokk daha yeniydi kızz kıyamadımmm...kaydirigubbakcemile3
ne güzel yapmissin cicim ben hem altina hem icine cekiyorum seviyorum ya
hosgeldin ablacim
bende bu ara hep altina çekiyorum zemuszemus
hos olmus ellerıne saglık cicim bu arada asaclarınıda dıger topıkte gormustum onlarda cokkkkkk gosellerdıkaydirigubbakcemile5
aaaaaa ne güzel cekiyorsun öyle yaaaa
ben iste böyle senin yaptigin gibi cekemiyorum, cünki kirpiklerim uzun oldugu icin bulasiveriyorlar, mecbur kisim kisim yedirerek cekiyorum
zürmelimmm
bibeemm hayırlı ossun annem topiğinn çok güzel anlatmışsın emeğine sağlıkkk
benimde ya, aksi gibi üst kirpikler kısa, altlar hem gür hem uzun. Kalem çekerken kirpiklere bulaşıyor, çok kalın çekmişim gibi duruyor. Halbuki çok seviyorum altta kalemi
ben zaten normalde kalem çekemiyorum çünkü gözlerim hemen sulanıyo ve kalem hemen akıyosenağlama
Evet yaa benimde gözlerim hemen sulanıyor göz sulandırmayan bir kalem yokmu kızlar..
off ya bende böle yapıyorum ama bi saate hemen akıyo dayak yemişe dönüyorum vallakaydirigubbakcemile3akmayan bi kalem bulamadım gittiikafamçokkarıştı
Sürmeli süpersin bende senin gibi çekiyorum genelde gözümün içine ve göz kapağımada çekerim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?