- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elinize sağlık güzel olmuş perdeniz
ben mutfağıma yaptım
oturduğum odayada düşünüyorum
güle güle kullanın
Bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacam becerebilir miyim bilmiyorum:s ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz bana rica etsem?
ayrıca ellerinize sağlık cok cok güzel olmuş
gerçekten çok güzel olmuş emeğinize elinize sağlık iyi günlerde kullanın...
ayy çok güsel bayıldımm elinize sağlıkkhihoyyyt
ben de bugün başladım ama üst tarafını şişle örüyorum daha kolayıma geldi ve daha çabuk biter gibi görünüyor
Süper olmu$..Güle güle kullanin..
demetcim döktürmüşsün ellerine sağlık hamarat bayanın hali başka:):1hug:
bayıldım,, bu nasıl güzel bir el emeği ya, içim çoştu :) bende istiyorum.. el işinden hiç anlamam ama.. hemen yapmalıyım.. ayy inş.. beceririm.. üst kısmını anneme ördürürüm artıkın, ellerinize kollarınıza sağlık mükemmmel olmuş...a.s. ayy hemen hemen yapmalıyım süperrrrr
ay demet maşallah caım.
çok güel olmuş
güle güle kullan
yıkama işini bnde merak etmiştim.bir arkadaş sormuş onu cevaplamışsın okudum :)
güle güle iyi günlerde kullaan canım
cok guzel cok begendim ama
bisey soracagim bu perdenin temizligini nasil yapiyosun kirlenince
bu nasıl bir yetenek, zevk ve hamaratlık örneği , bravooo, tebrik ediyorum arkadaşım güle güle en güzel günlerinde kullanırsın inşallah a.s.
banada hedaye yapanmı![]()
heveslendım malzeme aldım bende yapıcm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inanılmaz güze olmuş ellerinize sağlık....a.s.
yanlız ben eltinizin perdesini çok merak ettim daha sık dmiştiniz ya duruşu nasıl oldu
1 - 2 kare fotosunu çekip ekleyebilirmisiniz.
birde birşey daha soracağım ben paspas yapmıştım ama onun sakal arasındaki ip baya bi kalındı.. sizin perdede kullandığınız ince görünüyor... doğrumu ? perde için farklı sakallı iplar var mı ?
umarım sorularımla sıkmamışımdırdelikafadulden