Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demetcim tülün üst tarafını nasıl yaptın..
beceri isteyen bişey farklı görünüyor..
ay cok guzel olmuuus,bayildim inan,a.s.kizimin odasina yapsammi ne,pembeden soyleCADIARZUaferin sana vallaa.s.
canım bir şey daha soracam bu taşları nereden aldın tanesi ne kadar öğrenebilirmiyim
canım üst tarafını ince makrome ipiyle ve tığla bildiğin kafes yaptım.12 kafes.6 sıra ördüm 2 sıra kirpi iple ördüm böylece camın ebatı kadar yaptım yalnız düğme takılınca nedense küçülüyor yani biraz fazla örmek gerekiyor aklınızda olsunnnnkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım..ben de deneyecem ama bu ara değil..derslerim yoğun..ona kapılırsam ders çalışamam.ama çok yapmak istiyooomm:1hug:
canım üst tarafını ince makrome ipiyle ve tığla bildiğin kafes yaptım.12 kafes.6 sıra ördüm 2 sıra kirpi iple ördüm böylece camın ebatı kadar yaptım yalnız düğme takılınca nedense küçülüyor yani biraz fazla örmek gerekiyor aklınızda olsunnnnkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım..ben de deneyecem ama bu ara değil..derslerim yoğun..ona kapılırsam ders çalışamam.ama çok yapmak istiyooomm:1hug:
canım benim istersen üst tarafını daha ince yapabilirsin. üst kısmı oyalıyor insanı gerçekten artıı kirpi uzun olduğu için örmek zor oluyor..
eltime yaptığımızı 12 kare değilde 6 kare yaptık oda çok güzel oldu tercih senin:teytey:
kolay gelsin canım öptüm seniŞeniz
çok hoş olmuşlaar vallaaa,ellerine sağlıık,büyülendiiiimm:))
canım benim önerin için çok teşekkür ediyorum..bakalım yapabilcem mi?ben de seni ve prensesini öptüm..Şenizcanım benim istersen üst tarafını daha ince yapabilirsin. üst kısmı oyalıyor insanı gerçekten artıı kirpi uzun olduğu için örmek zor oluyor..
eltime yaptığımızı 12 kare değilde 6 kare yaptık oda çok güzel oldu tercih senin:teytey:
kolay gelsin canım öptüm seniŞeniz
teşekkürler canım.valla yapılışında bişey yok sadece oyalıyor insanı o kadar...ben çok sık istemedim kirpisini 1 kareye taktım 1 kare atladım ama eltime yaptık aynı ipin krem renginden o sık istedi her kareye yaptık o da harika oldu.benim oda 3.50 m 1 kg ip gitti eltimin 3 00 m 2 kg ya yakın gitti. kg mını 25 TL ye aldım taşlarına 14 TL verdim 3 yumakta ince makrome ipi gitti tüm masraf bu yani toplasan 42 TL oluyo sanırım benim
demetcimm ben ipin fiyatını sordum simsizler 1 tl simliler 2.5 tl fiyat olarak ne kadar sizin orda
cnm bencede harıka olmus gule gule guzel gunlerde kullan.keske bende bıraz marıfetlı olabılsem de yapsam.kornıs kısmını ımkanı yok yapamam tıg ısı hıc elımden gelmez..
çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama buaralar ev yönünden biraz sorunluyum oyüzden bekliyorum ellerine saglık çok şık olmuş
ayy gerçekten çok hoş akşamda ışıkta güsel parlıyoo yapmaya karr verdmm eline saglık
süperya bayıldım güle güle kullan canım
gerçekten mükemmel olmuş değişik bir hava katmiş evine emeğine saglık güzel arkadaşıma.s.
Çok güzel görünüyor eline sağlık, kirlenince nasıl yıkamayı düşünüyorsun, ya bozulursa?
arkadaşlar acaba makrome ipindende aynı stil perde yapılabilir mi? hani hazır satılanlar gibi siz daha iyi bilirsiniz benim tecrübem yok da..
bende şimdi netten baktım koza ipten yapılan tüller var oda fena durmuyor ama bence kirpi ip daha şık duruyorsüprizzzzz
canım benim önerin için çok teşekkür ediyorum..bakalım yapabilcem mi?ben de seni ve prensesini öptüm..Şeniz
Şeniz