• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpi ipten yaptığım tül...

ay cok guzel olmuuus,bayildim inan,a.s.kizimin odasina yapsammi ne,pembeden soyleCADIARZUaferin sana vallaa.s.

demetcim tülün üst tarafını nasıl yaptın..

canım üst tarafını ince makrome ipiyle ve tığla bildiğin kafes yaptım.12 kafes.6 sıra ördüm 2 sıra kirpi iple ördüm böylece camın ebatı kadar yaptım yalnız düğme takılınca nedense küçülüyor yani biraz fazla örmek gerekiyor aklınızda olsunnnnkaydirigubbakcemile5

beceri isteyen bişey farklı görünüyor..

bence herkes yapabilir canım ama biraz uğraştırıyor.

ay cok guzel olmuuus,bayildim inan,a.s.kizimin odasina yapsammi ne,pembeden soyleCADIARZUaferin sana vallaa.s.

her rengi var canım ama illaki kirpisinin uzun olmasına dikkat et.

canım bir şey daha soracam bu taşları nereden aldın tanesi ne kadar öğrenebilirmiyim

taşları sırf boncuk türü şeyler satan bir dükkan var ordan aldım canım taneyle değil kiloyla yada gr la satılıyor ama harika çeşitleri var:sm_cool:

canım üst tarafını ince makrome ipiyle ve tığla bildiğin kafes yaptım.12 kafes.6 sıra ördüm 2 sıra kirpi iple ördüm böylece camın ebatı kadar yaptım yalnız düğme takılınca nedense küçülüyor yani biraz fazla örmek gerekiyor aklınızda olsunnnnkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım..ben de deneyecem ama bu ara değil..derslerim yoğun..ona kapılırsam ders çalışamam.ama çok yapmak istiyooomm:1hug:

teşekkür ederim canım..ben de deneyecem ama bu ara değil..derslerim yoğun..ona kapılırsam ders çalışamam.ama çok yapmak istiyooomm:1hug:

canım benim istersen üst tarafını daha ince yapabilirsin. üst kısmı oyalıyor insanı gerçekten artıı kirpi uzun olduğu için örmek zor oluyor..
eltime yaptığımızı 12 kare değilde 6 kare yaptık oda çok güzel oldu tercih senin:teytey:

kolay gelsin canım öptüm seniŞeniz

cnm bencede harıka olmus gule gule guzel gunlerde kullan.keske bende bıraz marıfetlı olabılsem de yapsam.kornıs kısmını ımkanı yok yapamam tıg ısı hıc elımden gelmez..

Çok güzel görünüyor eline sağlık, kirlenince nasıl yıkamayı düşünüyorsun, ya bozulursa?

çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama buaralar ev yönünden biraz sorunluyum oyüzden bekliyorum ellerine saglık çok şık olmuş

gerçekten mükemmel olmuş değişik bir hava katmiş evine emeğine saglık güzel arkadaşıma.s.

canım benim istersen üst tarafını daha ince yapabilirsin. üst kısmı oyalıyor insanı gerçekten artıı kirpi uzun olduğu için örmek zor oluyor..
eltime yaptığımızı 12 kare değilde 6 kare yaptık oda çok güzel oldu tercih senin:teytey:

kolay gelsin canım öptüm seniŞeniz
canım benim önerin için çok teşekkür ediyorum..bakalım yapabilcem mi?ben de seni ve prensesini öptüm..Şeniz

arkadaşlar acaba makrome ipindende aynı stil perde yapılabilir mi? hani hazır satılanlar gibi siz daha iyi bilirsiniz benim tecrübem yok da..

bende şimdi netten baktım koza ipten yapılan tüller var oda fena durmuyor ama bence kirpi ip daha şık duruyorsüprizzzzz

teşekkürler canım.valla yapılışında bişey yok sadece oyalıyor insanı o kadar...ben çok sık istemedim kirpisini 1 kareye taktım 1 kare atladım ama eltime yaptık aynı ipin krem renginden o sık istedi her kareye yaptık o da harika oldu.benim oda 3.50 m 1 kg ip gitti eltimin 3 00 m 2 kg ya yakın gitti. kg mını 25 TL ye aldım taşlarına 14 TL verdim 3 yumakta ince makrome ipi gitti tüm masraf bu yani toplasan 42 TL oluyo sanırım benim
demetcimm ben ipin fiyatını sordum simsizler 1 tl simliler 2.5 tl fiyat olarak ne kadar sizin orda

teşekkürler canım.valla yapılışında bişey yok sadece oyalıyor insanı o kadar...ben çok sık istemedim kirpisini 1 kareye taktım 1 kare atladım ama eltime yaptık aynı ipin krem renginden o sık istedi her kareye yaptık o da harika oldu.benim oda 3.50 m 1 kg ip gitti eltimin 3 00 m 2 kg ya yakın gitti. kg mını 25 TL ye aldım taşlarına 14 TL verdim 3 yumakta ince makrome ipi gitti tüm masraf bu yani toplasan 42 TL oluyo sanırım benim
demetcimm ben ipin fiyatını sordum simsizler 1 tl simliler 2.5 tl fiyat olarak ne kadar sizin orda

canım anlamadım ben yumak mı bu söylediğin fiyatlarfisfisfis ben kilo işi aldım kirpiyi sanada öyle tavsiye ederim.eğer istanbuldaysan küpçühan varmış orada çok çeşit varmış ve de ordada kilosu 25 TL imiş.
yumakla ugraşma hem daha pahalıya gelir....

kafana takılanları istediğin zaman sorabilirsin canım kolay gelsinŞeniz

cnm bencede harıka olmus gule gule guzel gunlerde kullan.keske bende bıraz marıfetlı olabılsem de yapsam.kornıs kısmını ımkanı yok yapamam tıg ısı hıc elımden gelmez..

teşekkür ederim canım tığ işi yapamam diyorsan sana başka bir önerim var hani ekstraforlar var ya istersen ona da geçirebilirsin kirpileri ne oçlur sadece üstü görünmez sadece tül olarak sade görünür bence yine de güzel olur biraz ipleri geçirirken ugraşırsın...

bence kişi yeter ki birşeyi yapmak istesin... hele de biz kadınlar:smiley-cool:
eminim sende yapabilirsin canım Şeniz

çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama buaralar ev yönünden biraz sorunluyum oyüzden bekliyorum ellerine saglık çok şık olmuş

ayy gerçekten çok hoş akşamda ışıkta güsel parlıyoo yapmaya karr verdmm eline saglık

süperya bayıldım güle güle kullan canım

gerçekten mükemmel olmuş değişik bir hava katmiş evine emeğine saglık güzel arkadaşıma.s.

kızlar çokkkkkk teşekkür ederim hepinizeeeeŞeniz

Çok güzel görünüyor eline sağlık, kirlenince nasıl yıkamayı düşünüyorsun, ya bozulursa?

canım bunu bağlayıp makineye bile atıyorlar ama ben yine bağlayıp koslalı suya basıcam bi 10 dk yetiyormuş sonrada durulayıp biraz suyunu salınca yerine asıcam hiçbirşey olmuyor merak etmeyin:lepi:kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar acaba makrome ipindende aynı stil perde yapılabilir mi? hani hazır satılanlar gibi siz daha iyi bilirsiniz benim tecrübem yok da..

canım hazır satılan ip tüller üstten nasıl bir şerite diziliyse alttan da o şekilde dikkat ettiysen... eğer yapabilirsen neden olmasın ki.... küçük bir parça dene önce ben denemeden gözümle görmeden başlamamıştım ufak bir parçada dene bencekaydirigubbakcemile5

bende şimdi netten baktım koza ipten yapılan tüller var oda fena durmuyor ama bence kirpi ip daha şık duruyorsüprizzzzz

ben koza ipten mutfağıma yapıcam canım ama malum şu sıralar epey bi ağırlaştım 7. aya girdim. sandalyelere de minder örücem hem ve de cama da tülünü yapıcam çok güzel duracağına eminim gerçi henüz kimsede görmedim ama kafadan yapıcam bakalım nasıl olacak-tatlicadiarzu-

ayrıca bir arkadaş kızının odasına yapacakmış koza ipten tül bence güzel olur ....

canım benim önerin için çok teşekkür ediyorum..bakalım yapabilcem mi?ben de seni ve prensesini öptüm..Şeniz

Şeniz

boncukları nasıl bagladın ipe deteylı gösterirmisin.bu arada cok güzel olmuş eline saglık

Back
X