Kirpi ipten yaptığım tül...

:uhm: bu yıkanınca nasıl olacak nasıl yıkanacak ne hale gelecek makinada bunuda düşündünmü ? :uhm::1shok: oturup düğüm çöseceksin gibi kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
:uhm: bu yıkanınca nasıl olacak nasıl yıkanacak ne hale gelecek makinada bunuda düşündünmü ? :uhm::1shok: oturup düğüm çöseceksin gibi kafamçokkarıştı

tülü birkaç yerinden tülbentle bağladım koslalı suda 10 dk beklettim sonra temiz suda durulayıp suyunu salınca astım hiçbirşekilde düğüm olmadı.

süperr olmuş canım çok hoş ve çok şık duruyo ellerine sağlık

İnanılmaz güzel olmuş hem çok şık hem de modern duruyor ellerine sağlık arkadaşım.

gülegüle kullan canım.bende balkon kapısına koltuklarımın renginden kapı perdesi yaptım.

ellerine sağlık muhteşem olmuş canım yaaa

çok teşekkürler kızlarrrrŞeniz

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.çok iyi bir fikir oldu banada opuyorumnanaktan

aman allahım ne becerikli hatunlar varmış,mükemmel olmuş,ellerin dert görmesin,iyi günlerde kullan:lepi:

vallahi bayıldım inanılmaz güzel olmuş inşallah böyle birşeyi ileride bende yapabilirim

süper ötesi olmus vallahı .....gaza geldım bende yapmak ısterım ama sanırım bıraz beklemem lazım

akşam çok başka güzel duruyor ellerine sağlık çok beğendim güle güle kullan:icecream:

vallahi bayıldım inanılmaz güzel olmuş inşallah böyle birşeyi ileride bende yapabilirim

süper ötesi olmus vallahı .....gaza geldım bende yapmak ısterım ama sanırım bıraz beklemem lazım

cok guzelllllllll olmus :1shok:

çok teşekkürler kızlar gerçekten çok kolay biraz oyalasada herkes yapabilirkaydirigubbakcemile5Şeniz

kaydirigubbakcemile2abla ımzan o kadar guzel kı maşallah bebeşine

allah banada boyle gusel bı kucuk hanım nasip etsın hihoyyyt

sende gordugum bu perdeyı bı komsuma denedık onun ipi bıraz degısıktı sanırım cok kalındı paspas ormek ıcın dı onunkı ....bı sekılde yaptık cok havalı duruyor yaşakkıdı

valla 2 gündür bu topikte çok takılıyorum bayıldım perdeye ya bende kafamda tasarladım yapıcam bende resmini bırakırım ben yukardan boncuklarda sarkıtmayı düşündüm bakalım nasıl olcak
ELLERİNİZE SAGLIK

aminnnnnnnn canım Rabbim her isteyene nasib etsin inşallahhh:Saruboceq:
Çok tatlı ablası çokkkkkkkkkk herşeye değer o:asigim:
eminim o da değişik ve güzel olmuştur canım ellerinize sağlıkŞeniz

eminim çok güzel olur tatlım resimleri bekliyorum kolay gelsinŞeniz

Harika canım çok güzel olmuş. Bunu biryerde gördüm ama ucunda boncuk yoktu.Ne iyi akıl etmişsin.

canım bayıldım valla eline gözüne saglı güle güle kullan bende yapmak istiyorum bu üst kısmını yapamam zaten beceriksizim onu gecelim desek bu uzun uzun sarkan sakallı iple yaptıgın kısmı zincir mi cektin sadece :)) ben anlamıyomda kavis mavis 12 tane 6 tane felan hiç anlamıyom kusura bakma ama bayıldım ya maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy süper olmuş bayıldım valla
bende yaptım aynından ama seninkinin üstü daha hoş olmuş
bide uçlarındaki boncuklar çok değişik hava katmış
keşke önce bunu görseydim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…