Kirpi ipten yaptığım tül...

ayyyyyyyy cok cok guzel olmus ya hic yokdan fikir üreten bayanlara nedenmeli bilmiyorum ellerinize saglik.harika birsey olmus ama sizden ricam olucak bende kapima yapmak istiyorum kapima asmak icin boyle boncuklu felan ama o ust kisim islenmis sanirim o islenme kisminida bi anlatirmisiniz yada yakindan cekip koyabilirmisiniz?? cok hosuma gitti gule gule kullanin...tebrik ederim harika bir sey cikarmissiniz ortaya...

kaydirigubbakcemile5bende mutfaga yaptım turuncu ve yesılden ıkı renk koydum aralarınada boncuk taktım cok seker oldu ipi emınonunden 20 tlye alabılrsınz ben 1 kılo aldım ama bnm mutfak kornıs 1 metre yarım kılo bıle gıtmedı yanı 10 tlye tul yapmıs oldum mutfagıma cokda hos duruyo canım senın tulde harıka ve sana tesekkur etmek ıstıyorum ayrıntılarıylla bıkıp usanmadan anlattıgın ıcın

çok güzel olmuş canım..:lepi:

çok beğendim ellerine sağlık..

bu simli ipi çok seviyorum zaten odayı ışıl ışıl yapmış..vereliniortak

Bunu nasıl kaçırdım bilmiyorum. Gerçekten çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

Uğraşmana değmiş çok güzel olmuş harikalar yaratmışsın ellerine sağlık..

çok beğendim, fakat ipler ayrı ayrı mı birbirine tutturulmuş mu yani açmaya çalışınca nasıl oluyor?

ben bu bölümü severek takip ediyorum tülünüz çok güzel olmuş elinize sağlık çok düzgün yapmışsınız

ellerinize sağlık süper olmuş yatak odamın tülünü değiştirmek istiyodum böyle yapsam harika olur aslındada temizliği nasıl oluyo yıkanınca kötü oluyomu onu merak ettim

çok beğendim şık olmuş ama bende nerde o becerimafoldumben

canım ya harika olmuş yapılışı ve yıkanmasını kaç kez bıkmadan anlatmışsın bende ip perde almak istiyodum ama bende bunu deniyeceğim hem kendim yaptım diye daha severek kullanırım sade yıkayınca çekiyormu ve boncuksuz yapıp kullanan varmı boncuk kısmı biraz zor geldi fisfisfis

perdeler harika olmuş yaa ben bu forumu bayanlarının el becerilerine hayranım

çok teşekkürler arkadaşlar tülümü yıkadıkça güzelleşti önce camdan çıkartmadfan biraraya topluyorum sonra kurdelayla 4-5 yerinden bağlayıp çıkartıyorum camdan koslalı suya bastırıyorum 10-15 dk sonra duru suya bikaç kere ve biyerde suyunu sarkıtıp asıyorum ve bağlarını açıyorumharika tek kelimeyle hiç ama hiç bozulmadı.

çok güzel olmuş emeğinize sağlık.küçük bir parça ödeneyeceğim bakalım yapabilecek miyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…