Kirpi ipten yaptığım tül...

canmm harikulade olmş.nişanlıym yaza düğünm var kısmetse çalışıyorm ama yinede yapıcam elim yatkındr böle işlere umarmm bunuda başarabilirmm.öpücükler...opuyorumnanaktan

harika olmuş canım ya çok beğendim bende yapcam yalnız bişi kafama takılıyo bunların temizliğini nasıl yapılıyo yani yıkanınça iplikler karışmıyomu yaa

ay çok güzel bende yapmak istiyorum.ama ipin kalınlığına karar veremedim.bu ipin incesi kalını kaç çeşit.perde için hangi kalınlıkta olanını kullanmamız gerekiyor.bu hafta sonu alıcam acil cevap bekliyorum

çok beceriklisin canım maşallah! mükemmel olmuş ellerine ,emeğine sağlık uçlarına taktığın taşta acayip hava katmış:)

bacım çok güzel olmuş ellerine sağlık
nasıl yaprın annem
anlatabilir misin...
ölçülerini verebilen de biz de denesek olur mu....

ellerinize saglık çok güzel olmuş bayıldım da temizliği nasıl olcak bende mutfaga yapmak istiyorum kullanışlı olurmu acaba

çok teşekkür ederim arkadaşlar

yapımını gözünüzde büyütmeyin anlatınca belki karmaşık geliyor ama inanın hiçbi zorluğu yok sadece zaman alıyor

kuzucum valla o şekilde anlatmasını beceremem ki keşke anlatabilsem:kedi:

ölçüsünü camınıza göre yapacaksınız
orta kalınlıkta makromeyle ördüm ben tığla bata çıka kareler yaptım işte-tatlicadiarzu-
belirli aralıklarla kirpiden ördüm süs olsun diye
zorluğu bence bu üstünün örülmesi sadece
camın eni kadar hatta biraz daha fazlası örüyorsunuz üstünü
sonrada kaşkol püskülü bağlar gibi kesip kesip bağlıyorsunuz kirpileri boyunu ayarlayarak

ben makinaya atmaya cesaret edemedim yalan yok
bikaç yerinden bağladım camdayken
çıkartıp koslalı suda beklettim
sonra duru suda
sonrada yumuşatıcılı suya bastım çıkarttım suyunu saldı astım

hiçbi bozulma olmadı şükür

yapacak olanların kafalarına takılan sorular olursa yine cevaplarım elimden geldiğince

öptümm hepiniziiŞeniz

gercekten cok güzel olmus ellerinize saglik, bayildim valla.ayrintili olarak anlatirsaniz bende denemeyi istiyorumsimdiden tesekkürler...

demetttttttttttt canım süper bi şey olmuş bu yahu
yeni taşınacağım eve ben de yapayım bundan , süper fikir valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…