yagmur. Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 305 8 318 - Yurtdışı 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur. #1 Herkese merhaba, Bi sorum olcak, yanlis yapmak istemiyorum.Konuyuda umarim dogru yere açmisimdir.kaydirigubbakcemile2 Kirpi ipten paspaslarim var, Beyaz ve kirmizi karisik.Onlarin makinada kaç derece yikancagini sorcaktim??? Simdiden herkese tesekkürler.
Herkese merhaba, Bi sorum olcak, yanlis yapmak istemiyorum.Konuyuda umarim dogru yere açmisimdir.kaydirigubbakcemile2 Kirpi ipten paspaslarim var, Beyaz ve kirmizi karisik.Onlarin makinada kaç derece yikancagini sorcaktim??? Simdiden herkese tesekkürler.
K karde_len Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2007 63 0 96 Tekirdağ 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur. #2 ben de kullanıyorum ama bende banyo paspası var 30 derecede normal yıkama yapıyorum ve özellikle yumuşatıcı kullanıyorum çok yumuşak oluyor
ben de kullanıyorum ama bende banyo paspası var 30 derecede normal yıkama yapıyorum ve özellikle yumuşatıcı kullanıyorum çok yumuşak oluyor
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 163 Ankara 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur. #3 30 derece tabiki yerimseniben
yagmur. Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 305 8 318 - Yurtdışı 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur. #4 Benimkide banyo paspasi, geçenlerde birseyi yikarken hata yaptim sanirim gözüm korktu, bu paspaslarimi tehlikeye atmak istemedim. Çok tesekkürler cevaplariniz için.
Benimkide banyo paspasi, geçenlerde birseyi yikarken hata yaptim sanirim gözüm korktu, bu paspaslarimi tehlikeye atmak istemedim. Çok tesekkürler cevaplariniz için.