• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızıpikini'nin Diyet Güncesi

kirmizipikini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
13
0
36
İstanbul
Başlangıç tarihim: 23.06.2010
Başlangıç kilom: 77,1

23.06.2010_ Çarşamba
09.00 : 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, 1 dlm kepek ekmeği, 2 adet altınbaşak
10.00 : 5 adet kiraz
11.00 : 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
12.00 : 4 küçük parça bitter çikolata
13.00 : 2 elma, 1 yeşil çay
15.00 : 1 yeşil çay
17.00 : 1 yeşil elma, 5 altınbaşak
19.00 : 2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost

Gün içinde saat 17.00 ve 22.00'de türk kahvesi içtim.
19.30'da spora giderken komşu bahçelerin ağaçlarından dut yedik. Kol kaslarımızı çalıştırdık. 10 dk pilates başlangıcı, 15 dk yürüyüş bandı, 30 dk bisiklete bindim. Tekrar komşu bahçelere uğrayarak 10 dk yürüyüşle eve döndüm.

24.06.2010
09.00 : 6adet altınbaşak, kaşar peyniri, vişne suyu
11.00 : 1 yeşil elma, 1 yeşil çay
13.00 : 1 yeşil elma
14.00 : 1 yeşil çay
15.00 : 1 yeşil elma
17.00 : 1 yeşil elma
19.00 : 1 kase organik sebze çorbası (bunun içine eşim hazır domates çorbası ve ev yapımı biber salçası ekledi), 1 dilim kepek ekmeği
Gece boyunca koca şişe yanımda su içtim.

Gün içinde 15.00, 18.00 ve 20.00'de türk kahvesi içtim. Kahve olayına çözüm nasıl bulsam bilemiyorum. ılk gün beynim uyuştu dayanamayıp 17.de içmiştim. Dünse daha erken başladım içmeye. Evde çok tüketiyoruz. Bazen gelen gidenle günde 5-6 kere içtiğim oluyor. Galiba en iyisi işte hiç içmemek.

Birde ilk gün yeşil çay sanki tansiyonumu düşürdü.

bana az besleniyorsunuz gibi geldi bu kadar az yiyerek diyetinizin sürdürebilirliği kısa olmaz mı? vücut korumaya geçip kilo vermeniz daha zorlaşır

bana az besleniyorsunuz gibi geldi bu kadar az yiyerek diyetinizin sürdürebilirliği kısa olmaz mı? vücut korumaya geçip kilo vermeniz daha zorlaşır

Merhaba benben

Önerin için teşekkür ederim. Az beslendiğimin farkındayım. Benim vücudum sürekli korumada zaten :) Diyetisyene bile gittim. Bana yaşlılar gibi kilo veriyosun dedi. Haftada 200 gr. Tüm testlerimde normal çıktı. Diyetisyeni terk ettim.

Sabahları protein alıyorum ve destek olarak vitamin. Haftada 1 gün tek öğünü serbest yaparım. 15 gün sonra tatildeyim.

Bu diyeti kaç gün sürdürürüm bende bilmiyorum. Tatlısız bir yaşam benim için mümkün değil. Arada sırada müdürümün aldığı çikolatlarla idare edicem artık.

canım bu neeee :S çok çok az besleniyorsun.. 3 ana 3 ara olarak değiştirsen öğünlerini? mesela 12de 4 yemek kaşığı yağsız makarna ve 1 tabak susuz sebze yemeği yesen ya da 1 porsiyon et tavuk vs o tip bişey yapsan akşam salata yesen? aralarda da elma ya da bitter çukulata yesen olmaz mıı:S bu çok zorlar seni..

bugün yediklerim
08.30 : Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 yumurta
10.30 : 1 yeşil çay
12.00 : 1 yeşil elma
13.20 : 1 yeşil elma
14.00 : 1 yeşil çay
16.00 : 1 piko
17.00 : 1 yeşil elma
19.00 : 1 kase organik sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
21.00 : 1 yeşil elma

17.00 ve 19.00'da türk kahvesi içtim. bu saatten sonra 1-2 elma daha yer ve du içerim herhalde. Sonra onları eklerim.

Son düzenleme:
canım bu neeee :S çok çok az besleniyorsun.. 3 ana 3 ara olarak değiştirsen öğünlerini? mesela 12de 4 yemek kaşığı yağsız makarna ve 1 tabak susuz sebze yemeği yesen ya da 1 porsiyon et tavuk vs o tip bişey yapsan akşam salata yesen? aralarda da elma ya da bitter çukulata yesen olmaz mıı:S bu çok zorlar seni..

merhaba,

ne desen haklısın.. çok zorlanıyorum zaten. hiç enerjim kalmadı. Ama taktım bi kere.
Elma diyetini uygulamaya çalışıyorum. Sadece onda akşam yemeği ve 20.00'den sonra birşey yenmiyor. Ben akşam çorba ve kepek ekmeği yiyorum. Çorbam bitince fasulye yaparım. sonra et belki.

Tatil dönüşüde gerçek diyete başlarım:)
Hiç yapmayacağım bilinçsiz bir diyet ama çok sıkıldım bir an önce gitsin istiyorum. destek vitaminle en azından toparlamaya çalışıyorum.

o vitamin desteğinin yerine elmadan farklı meyveler koyabilirsin..hapa gerek kalmaz.
aralarda yoğurt süt ekleyebilirsin..
çok halsiz bırakır seni bu şekilde beslenmek
sen bilirsin tabii

Cumartesi akşamından beri akşam yemeklerinde et yedim.
Cumartesi :2 parça tavuk, 1 köfte
Pazar: 1 parça biftek
Pazartesi: Tost ve yoğurt
Salı: Dışarıda yemek yedik.Detaya girmiyorum ama sadece 1 dilim ekmek yedim.

Bu sabah tartıldığımda sadece 400gr vermiştim. Hiç dikkate almıyorum bu kiloyu. Yarın sabah gerçek belli olacak.

o vitamin desteğinin yerine elmadan farklı meyveler koyabilirsin..hapa gerek kalmaz.
aralarda yoğurt süt ekleyebilirsin..
çok halsiz bırakır seni bu şekilde beslenmek
sen bilirsin tabii

vitamini de 1 kere aldım zaten. yok yokk ben kilo verirsem yılın olayı olacak. Bu yemeye 1 haftada 400 gr verilir mi? Yarın sabah görücem bakalım.

Back
X