• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızımı ?? Siyahmı ????

Erenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.592
1.317
248
Diğer
yatak odamda, yatağın başına gelen kısım daki duvarı ,duvar kağıdı kağıdı yaptırmak istiyorum ..ancak rengine bir türlü karar veremedik. Alternatiflerim kırmızı , fümeye yakın bi siyah ve koyu bir lila ,..eşim kırmızı olsun diyor :jeyyar:
Ama kırmızı yaptırırsam. mobilyalar ve diğer dekorasyon nasıl olur hiç bilmiyorum.:1no2: .fikri olan varmı ??.:çok üzgünüm:

yatak odası takımın halın ve perden belli mi?

yok canım herşeyi baştan yapıcazz..ama düşününce kırmızıya çok uyumlu bişiyler gelmiyor aklımaa.. siyahta odayı karartırmı diye düşünüyorum

canım sana birkaçtane yatak odası dekorasyonu ekliyeyim belki bir fikir olurzemuszemus

siyah-beyaz veya krem-beyaz karışık duvar kağıtları oluyor çok hoş modeller var. öncelikle mobilyanı netleştir bence bunun için sonra yine fikir paylaşımında bulunalım canım olur mu :)

siyah-beyaz veya krem-beyaz karışık duvar kağıtları oluyor çok hoş modeller var. öncelikle mobilyanı netleştir bence bunun için sonra yine fikir paylaşımında bulunalım canım olur mu :)

Teşekkür ederim canım..Kafamda bir stil yaratıp ona göre dizayn etmek istiyorum.. Dolapları muhtemelen yaptırcam.Odam çok fazla büyük değil. depolama alanlarını işlevsel kullanmam lazım.. Ray dolap olur herhalde,,, düşüncem lake beyaz yada krem gibi açık bir renk...
Duvar kağıtları konusunda haklısın ama bulunduğum yerde yanlızca bir yer var oradada istediğim gibi modeller bulamadım..aslında bende bahsettiğin şekilde desenli düşünmüştüm ama yoktu..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bulunduğum yer küçük bir ilçe ve her istediğim şeyi istediğim gib bulmıyorum malesefff :1no2: :1no2:

belki bir fikir vermiştir resimlerbilmiyorumkismilebeğendinmi canım

canım çok sağol.. fikir vermezmiii.... biraz araştırıyım dedim bende ama bir türlü bişeyler bulamamıştımm...
siyah beyaz olanlar güzel duruyor...
Ama banyomda siyah beyazzz...
fazla fanatik oldum

cnm 1 ay geçmiş konunun üstünden ama benden de bir fikir olsun benim yatak odamın duvarları kırmızı mobilyamda beyaz lake gayet hoş duruyor

Back
X