kırmızı yatak örtüsü ve kırmızı fon ferde

oyapapatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
449
1
641
arkadaşlar yatak odama kırmızı yatak örtüsü ve kırmızı fon ferde yaptırmak istiyorum hiç gördünüz müveya kullananınız var mı fikirlerinizi bekliyorum ..kırmızı fon perdenin altınada siyah tül düşünüyorum...selamlar.......:71::71::71:

Son düzenleme:
Zevk meselesi tabii ama ben yatak odalarının ferah, aydınlık döşenmesinden yanayım.

Siyah ve kırmızı çok iç karartıcı, depresif renkler.

Evliliği, cinsel hayatı bile olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.

selam cnm bende aldığım mobilyanın dekorasyonunda kırmızı kullanmak istiyorum, yatak odam aydınlık karartacağınıda düşünmüyorum, ama tabi tonuda önemli

cnm bence fon rengin kırmızı ve siyah iki parça olsun tül renginde ya beyaz olsun yada krem rengi ben bu tarz kullanacam yatak odamın perdesini

benim odamda kırmızı ağırlıklı
fonlarım kırmızı ama tüllerim beyaz
bence siyah boğar ruhunuz bunalır bence

yatak örtüsü için kırmızı güzel fikir benim kırmızı saten nevresimlerim var ve odada duruşu gerçekten bambaşka perdeye gelince siyah tül odayı çok karartır perde ve tül için yatak örtünün üzerindeki işlemelerin rengini düşünebilirsin ya da gümüş kırmızı karışımı bir tül ve gümüş fon ya da yam tersi kırmızı fon gümüş işlemeli kırmızı bir tül siyah boğar

mesela bnm yatak odamın perdeleri siyahlı grili çok sıkıldım çok bunaltıcı başta çok beğenerek aldım ama çok klasik geliyo bana ve daha 2yıl omadı o kadarda para verdim :78:biran önce değiştirmek istiyorum

yapmayı düşündüğün şey benim yatak odamda mevcut :)
kırmızı fonların böyle açık durduğuna bakma, 2 ay önce ev aldık ve bu evin oda yükseklikleri diğer eve göre bi 20 cm kadar fazlaymış. bu yüzden perdelerim biraz kısa geldi. normalde fonlarımı aynı renkte 10-15 cmlik bantlarla, duvara monte ettiğimiz perde askısıyla tutturuyordum.alttan kısa gelince bende saldım çayıra mevlam kayıra modeli yaptım :)
bu arada tek pencerem olmasına karşın karanlık yapmıyor. altında kırık beyaz güneşliğim var,gündüzleri açıyorum içerisi apaydınlık oluyor..
ama yatak örtüsünü de kırmızılı,organzeli fıfırlı bişey alırsan boğabilirsin die düşünüyorum. ben bu yüzden krem- sütlü kahve tonlarında süet tarzında bir yatak örtüsü aldm, üzerine zarif iğne işi nakışları var,çok güzel bütünlüyor,göz yormuyor.

yatak odam
$Fotoğraf0425.webp

Back
X