Sivilceli Ciltler kırmızı ve şiş olmayan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nick_im

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
667
4
merhaba arkadaşlar,

cildimde sağ ve sol yanaklarımdan boynuma kadar olan yerde kırmızı leke gibi olan sivilceler var. ara ara çıkıyorlar ama genelde dokunduğum zaman pürüzsüz fakat bakıldığında kırmızı sivilce bunlar.

önceden böyle bir sorunum yoktu. nasıl oldu hatırlamıyorum ama geçmiyor. bazen alnımda da oluyor. doktora gittim fakat verdiği ilaçlar ve kremler etki etmedi.

hatırladığım şu: sağ yanağımda küçük kahverengi bi leke vardı. ben bu leke geçsin diye kantaron yağı sürdüm. iyi de geldi hani. bi vakit ardından bıraktım. sonra töbeler olsun allahım suratım eşşeğin kıçına döndü afedersin. aradan aylar geçti ama hala duruyor bu:63:

bana yhardımcı olabilecek biri var mı acep:26:

canım öncelikle şunu söyliyeyim kesinlikle oynama sivilcelerinle eger sıkarsan çok daha kalıcı izler haline getirebilirsin . ben doktora git önce derim son halini görsün eger oda bi işe yaramazsa anlattıgın gibi eczanede gerçekten iyi sonuç veren kremler var onları denersin acnecinamide gibi

Ben 2 haftadır Bepanten krem kullanıyorum. Sabah ve akşam yüzümü ılık suyla yıkayıp bepanten sürüyorum. Yüzümü aydınlattı kırmızı sivilcelerimde azalma oldu. Önceden fontoden bile kapatmıyordu. Şimdi ince bir pudra sürüyorum yüzüm porselen gibi görünüyo. Tavsiyem sana budur arkadaşım. Ama ılık suyla yıkaki bepanteni sürdüğünde hemen emsin.

merhaba arkadaşlar,

cildimde sağ ve sol yanaklarımdan boynuma kadar olan yerde kırmızı leke gibi olan sivilceler var. ara ara çıkıyorlar ama genelde dokunduğum zaman pürüzsüz fakat bakıldığında kırmızı sivilce bunlar.

önceden böyle bir sorunum yoktu. nasıl oldu hatırlamıyorum ama geçmiyor. bazen alnımda da oluyor. doktora gittim fakat verdiği ilaçlar ve kremler etki etmedi.

hatırladığım şu: sağ yanağımda küçük kahverengi bi leke vardı. ben bu leke geçsin diye kantaron yağı sürdüm. iyi de geldi hani. bi vakit ardından bıraktım. sonra töbeler olsun allahım suratım eşşeğin kıçına döndü afedersin. aradan aylar geçti ama hala duruyor bu:63:

bana yhardımcı olabilecek biri var mı acep:26:

Merhaba,
Aknederm sivilce kremini kullanmanızı tavsiye ederim. Aknederm ile çok kısa sürede kesin sonuç alıcağınıza inanıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa-f1142/

bendede var onlardan ... sivilce izi diyede tabir ediliyor onlar . kırmızı .
gül suyu kullanmaya başladım bakalım..
umarım fayda görürüm.

teşekkür ederim cevaplayanlara:KK34:

şu ara yine azaldı. çok mutlu oldum. buz masajı yapıyorum. maden suyunu buz kalıbına koydum. cildim sıkılaştı. sivilceler bu yaptığımdan ötürü mü geçti bilmiyorum ama bi azaldılar.
:KK61:

Son düzenleme:
X