CiRiLLA ♈ Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 31.915 143.036 798 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #21 Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
Bunickcokmuuzunoldune Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2015 1.511 1.555 133 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #22 Birebir ton yoksa Nude yada şeftali ton Ruj sürün aksi halde komik durur gitceginiz yer gece gitmeyecekseniz kırmızı sürmeyi bu kezde çok abartı panayır gibi olur .Makyaj uzmanı olarak söylüyorum hobi olarak makyaj ile ilgili kurslara gidiyorum
Birebir ton yoksa Nude yada şeftali ton Ruj sürün aksi halde komik durur gitceginiz yer gece gitmeyecekseniz kırmızı sürmeyi bu kezde çok abartı panayır gibi olur .Makyaj uzmanı olarak söylüyorum hobi olarak makyaj ile ilgili kurslara gidiyorum
gizem4191 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 4.644 4.622 158 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #23 deringk5 .!.: eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Çok ince eyeliner olabilir kesinlikle başka birşey sürme far vs. Sürme yada çok hafif bir gölge ve eyelinersız direkt rimel...
deringk5 .!.: eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Çok ince eyeliner olabilir kesinlikle başka birşey sürme far vs. Sürme yada çok hafif bir gölge ve eyelinersız direkt rimel...
gizem4191 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 4.644 4.622 158 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #24 RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... :) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor...
RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... :) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor...
NaMIDiGeRBuzDoLaBI Popüler Üye Pro Üye 7 Ağustos 2016 3.445 7.167 158 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #25 Kesinlikle aynı ton. Göze de sadece rimel.
M matmazelAnjel Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 1.367 2.489 133 32 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #26 Ac acık makyaj youtuber i takip et canim boyle sorarak olmaz.
remedioslabelle Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 1.125 2.873 333 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #27 Ya birebir aynı ton. Ya nude. Kırmızı giyip farklı ton kırmızı ruj olmaz. Nude ruj sürerseniz istediğiniz belirginlikte göz makyajı. Kırmızı sürerseniz sadece rimel.
Ya birebir aynı ton. Ya nude. Kırmızı giyip farklı ton kırmızı ruj olmaz. Nude ruj sürerseniz istediğiniz belirginlikte göz makyajı. Kırmızı sürerseniz sadece rimel.
beyrul Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2015 791 570 103 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #28 Ruj kullanma yeni basliyorsan zaten olmaz, dudagin dan disari tasirirsin falan iyyy sakin surme!
NaMIDiGeRBuzDoLaBI Popüler Üye Pro Üye 7 Ağustos 2016 3.445 7.167 158 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #29 RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo. Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek. Vazgecilmezim
RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo. Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek. Vazgecilmezim
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.836 598 38 Gaziantep 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #30 RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... beyaz gomlek veya sıyah kazak ile
RIVAVIRA .!.: Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak Genişletmek için tıkla... beyaz gomlek veya sıyah kazak ile
CiRiLLA ♈ Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 31.915 143.036 798 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #31 Zemin .!.: Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo. Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek. Vazgecilmezim Genişletmek için tıkla... nscckts .!.: beyaz gomlek veya sıyah kazak ile Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kızlar. Beyaz gomlek ve kazak kullaniyordum, sürecegim bakalım.
Zemin .!.: Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo. Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek. Vazgecilmezim Genişletmek için tıkla... nscckts .!.: beyaz gomlek veya sıyah kazak ile Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kızlar. Beyaz gomlek ve kazak kullaniyordum, sürecegim bakalım.
CiRiLLA ♈ Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 31.915 143.036 798 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #32 gizem4191 .!.: :) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor... Genişletmek için tıkla... Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorum süresim geliyor
gizem4191 .!.: :) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor... Genişletmek için tıkla... Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorum süresim geliyor
Blueberrytimes Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2015 5.603 8.202 148 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #33 Bibibella .!.: Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorum ama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :) Genişletmek için tıkla... Ben ne zaman birşeyi Google a yazsam kadınlar klubü çıkıyor karşımabağımlısı olduk buranın
Bibibella .!.: Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorum ama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :) Genişletmek için tıkla... Ben ne zaman birşeyi Google a yazsam kadınlar klubü çıkıyor karşımabağımlısı olduk buranın
gizem4191 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2011 4.644 4.622 158 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi deringk5 #34 RIVAVIRA .!.: Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorum süresim geliyor Genişletmek için tıkla... :)) O halde sür kime ne, sen öyle mutluysan gerisi teferruat...
RIVAVIRA .!.: Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorum süresim geliyor Genişletmek için tıkla... :)) O halde sür kime ne, sen öyle mutluysan gerisi teferruat...