eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum daBen kırmızı veya bordo birşey giydiğimde birebir aynı tonda ruj sürmeye bayılıyorum başka renk kesinlikle sürmem...
Ama bu durumda göz makyajına dikkat et abartma yoksa Bülent ersoydan farkın kalmaz...
Ya birebir aynı ton kırmızı sürülür canım ya da ten rengi nude tonlarıKızlar kırmızı bi üstüm var ona bordomsu kahverengimsi ruj gider mi?Saçma mı olur?
Valla bence büyük mesele. Saçma sapan kıyafetlerle ortada salınanları gördükçe kriz geçiresim geliyor bir de kırmızı rujun üstüne yeşilli mavili göz makyajları yok mukonunun yeri burası mı
yeniyim burası da karışık geldikonunun yeri burası mı
Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorumValla bence büyük mesele. Saçma sapan kıyafetlerle ortada salınanları gördükçe kriz geçiresim geliyor bir de kırmızı rujun üstüne yeşilli mavili göz makyajları yok muimdaaattt
Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorumama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :)
Zaten ben açamaz demedim ilk mesajımda yeri bura degil dedimAma burası da kadınlar kulubü buraya da konu açabilir bize de fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?