Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum da
Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo.Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
beyaz gomlek veya sıyah kazak ilePeki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilir ben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo.
Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek.
Vazgecilmezim
beyaz gomlek veya sıyah kazak ile
:) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor...
Ben ne zaman birşeyi Google a yazsam kadınlar klubü çıkıyor karşımabağımlısı olduk buranınValla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorum ama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :)
Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorum süresim geliyor