Mutfak Dekorasyonu Kırmızı Tezgah Sizi Korkutmasın :)

Bercemicmimarlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
80
0
Severek paylaştığım bir mutfak modeli olacak. Kırmızı tezgah çok farklı bir hava katıyor gerçekten.
$IMG_9312.jpg
$IMG_9315.jpg

kırmızı tezgaha bakınca nedense içim karardı..şahsen bi süre sonra bu tezgah beni fena bayar

aynen katılıyorum kırmızı kısa süreli heves edilebilecek bir renk olmakla beraber uzun süreli kullanımda hele hele de bizlerin en cok zaman geçirdği bir yer olan mutfkta bu rengi tercih etmek riskli.gözlerini ve migreniniz vrsa başını mahfedebilir sinir sistemını rahatsız eden en etkili renk..bence hoş da durmuyor mutfak çok hoş ama güzelliğini bozmuş tezgah..

çook güzel canım bende şimdi belki değişik bi model bulurum diye buraya girmiştim seneye bende evleneceğim inşallah mutfak dolabı modeli aryordum senin mutfağını gördüm:KK53: ve bayıldım:KK16: diyebilirim kararımı verdim araştırmama gerek kalmadı tatlım bende buna karar verdim artık güle güle kullananlım ikimizde:KK1:

Mutfak güzelde kırmızı tezgah boğar bi zaman sonra ya ha bide kırmızı iştah açar ona göre :KK1: bunu söyleyende benim bu arada bizim mutfak dolaplarıda kırmızı

X