Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kırmızı renk Erkek çocuğa Olur mu?

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
41
Kocaeli
Oğluma oda takımı alacağız bi odel beğendik istikbal enjoy modelinin kırmızı rengi ama kırmızı olduğu için kararsız kaldık kırmızı renk gidermi erkek çocuğa?

olur tabii
benim oğlumun da yatağı kırmızı araba şeklinde.
üstelik çocukların dikkatini en çok çeken renktir kırmızı

kırmızı ortak renktir...
kızda erkekde kullanabilir...
çokda güzel olur bence...

Klesinlikle kıza da erkeğede çok yakışır düşünme tatlım boşver al gitsin

ben erkek çocuklarında kırmı-zı renge bayılıyorum.oğluma sık sık kırmızı kıyafetler falan giydiriyorum.sende zevkine göre takıl gitsin

bncede kırmızı erkeğe cokyakışıyor bayılıyorum bnde ama beğendiğin takım sanki erkeğe pek gitmiyor gbıme geldi ama en ıyısnı sen bılırsn beğbdysen al gtsn..

pardn canım resmı buyutnce dıkkat ettm takım çok gusell erkeğede cok uygunn kesınlıkle beğndımm:)

Zaten dedin model erkekler için tasarlanmıştır.
O model kızla gitmez bence.
Oğlun beyendiyse hiç düşünmeden al.
Almaya gidince oğlunu da götür, beğenip beğenmediğini o sana hissetirecektir.
Odasını güle güle kullansın.

erkk çocuğa kırmızıyı çok yakıştırırm..
pembe ve tonları dışındaki bütün renkler erkek çocuğa olur..

cnm dediğin modele netten baktım çok hoş gözüküyor.bende arkadaşlara katılıyorum.
erkek çocuk için güzel bir seçenek..güle güle kullansın oğluşun..

Çok teşekkürler arkadaşlar bizde kesin kararımızı verdik 3 kapılı modelini alacağız nasip olursa.

valla bende kırmızıyı erkeğe çok yakıştırıyorum. Oğlumun odasında bol bol kullandım. Bazı olumsuz tepkiler var ama umurumda değil. Klasik maviyi hiç sevmiyorum. Yakışırrrr.

Sanırım bu modelden bahsediyorsun bence çok şık olur.
Uygun tekstil ürünleriyle ve aksesuarlarla harika olur.
Zaten kararınızıda vermişsiniz.
Güzel günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…