• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirmizi receteli ilaclar neden kullanilir

azranazeln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
224
11
38
34
Ankara
Merhabalar arkadaslar ben bugun pisikiyatriye gittim dikkat eksikligi sikayetimden dolayi. Doktor bana kirmizi receteli ilaclardan yazdi yanliz bu kirmizi receteli ilaclar ne icerikli neyde kullaniliyor hic bi bilgim yok nette araştirdim uyusturma özelligi varmiş bagimlilik yapiyormuş kafamda sorular oluştu bu kirmizi recete benim ağir derece piskolojik rahatsizligim var anlaminami geliyo lütfen bilen arkadaslar yorm yazrmisiniz simdiden tesekkürler

Merhabalar arkadaslar ben bugun pisikiyatriye gittim dikkat eksikligi sikayetimden dolayi. Doktor bana kirmizi receteli ilaclardan yazdi yanliz bu kirmizi receteli ilaclar ne icerikli neyde kullaniliyor hic bi bilgim yok nette araştirdim uyusturma özelligi varmiş bagimlilik yapiyormuş kafamda sorular oluştu bu kirmizi recete benim ağir derece piskolojik rahatsizligim var anlaminami geliyo lütfen bilen arkadaslar yorm yazrmisiniz simdiden tesekkürler

ilk önce reçetede neler için kullanır kısmı veya endiksiyonlar kısmı var orayı oku eğer senin sorununla alakasız bi ilaçsa hemen psikiyatrini değiştir. araştırdığın gibi bağımlılık yapan bi ilacı doktorlar kolay kolay kimseye vermez ve kullanımı çok kısa süreli olmalı ve her gün alınmaması gereken ilaçlardır. dediğin gibi bide ağır psikolojik rahatsızlığı olanlara verilir kısa sürede iyi sonuç alabilmek için. bi dikkat dağınıklığı var diye de kırmızı reçeteli ilaç verilmez bence sana kişilik testi filan yapıldı mı canım :44: bana kişilik testi yapıldı bipolar bozukluğu teşhisi kondu en az 1 sene hatta gerekirse ömür boyu kullanman gerekebilir demişti doktor benim sorunumda bayağı bi ilerlemişti fakat yine de kırmızı reçeteli ilaç kullanmamıştım

Yorumun icin tesekkürler canim bana kisilik testi yapilmadi doktor dikkat icin yazdim dedi sizin rahatsiliginiz ile ilgili biraaz bilgi verirmisin lütfen

Yorumun icin tesekkürler canim bana kisilik testi yapilmadi doktor dikkat icin yazdim dedi sizin rahatsiliginiz ile ilgili biraaz bilgi verirmisin lütfen

çok defa intihar girişiminde bulundum aşırı sinirlendiğim zamanlar gözüm hiç bişeyi görmüyodu 12 kişilik yemek takımını kırdım koca takımdan bi kaç tabak kaldı evde kırmadığım bardak kalmadı. o çok sinirlendiğim zaman gözlerim çok kötü oluyomuş biri demişti içine şeytan girmiş gibi oluyosun diye. sonra bazı şeyleri hatırlamıyodum mesela 95 kilo adama kafa atmışım :53: kafasını duvara vurmuşum. daha fazlasını hatırlamıyorum inan daha bir sürü şeyler vardı ama hafızam geçirdiğim o dönemi silmiş :21:

Canim benim ya çok geçmiş olsun allah sanada banada şifa versin bende çok sinirliyim ama tabak canak kirmiyorum banada gözlerimin değiştiğini söylüyorlar Çevremdekilerin sinirinden çok şikayetçi oysaki en çok keskin sirke küpüne zarar veriyor çok iyi bilirim bunu...

Canim benim ya çok geçmiş olsun allah sanada banada şifa versin bende çok sinirliyim ama tabak canak kirmiyorum banada gözlerimin değiştiğini söylüyorlar Çevremdekilerin sinirinden çok şikayetçi oysaki en çok keskin sirke küpüne zarar veriyor çok iyi bilirim bunu...

sağol canım sana da çok geçmiş olsun atlattım galiba çok şükür. o durumda insan hem kendine hemde çevresindekilere çok zarar veriyo. o günler geçtiği için mutluyum videoya geçmiş olsalar benim için korku filmi gibi olurdu herhalde :50: hatta bi dönem bi seferinde halisülasyon bile gördüm gerçek dışı bişeydi bi ara gerçekliği konusunda tereddütlerim vardı. inşallah sende atlatırsın

sağol canım sana da çok geçmiş olsun atlattım galiba çok şükür. o durumda insan hem kendine hemde çevresindekilere çok zarar veriyo. o günler geçtiği için mutluyum videoya geçmiş olsalar benim için korku filmi gibi olurdu herhalde :50: hatta bi dönem bi seferinde halisülasyon bile gördüm gerçek dışı bişeydi bi ara gerçekliği konusunda tereddütlerim vardı. inşallah sende atlatırsın

Çok sevindim geçdiğine umarim bende dikkat eksikliğini atlatrm allah razi olsn canim

Çok sevindim geçdiğine umarim bende dikkat eksikliğini atlatrm allah razi olsn canim

sağol canım senden de Allah razı olsun. dikkat eksikliği her zaman olan bişey mi ara sıra olan bişey mi? ara sıra olan bişeyse normal çünkü herkeste olabilen bişey bu. o anda bişey gelir aklına konuya ya da olaya fazla odaklanamazsın

Annemde kırmızı reçeteli ilaç kullanıyor.
Yani gidip kafanıza göre eczaneden alamıyosunuz,veya sağlık ocağında yazdırmak isterseniz doktorunuzun size vermiş olduğ bir kağıtla yazdırıp alma imkanınız oluyor.

İçerik olarak bilmiyorum,bildiklerim sadece bunlar.

Benim dikkat eksikligim çok ileri boyutta en son yürüyen merdivene adimima bakmadan binmisim çok kötü düstm hemde oglumla birlikte hastanelik olduk bu sadece son yasadigim olay çocukluğumdan buyana kaçinci olay bu inan hatirlamiyorum bile iste bu yüzdende sık sık depresyona giriyorm

Canim, kirmizi recete merkezi sinir sistemine uyarici etki yapan ilaclar icin kullanilir. Sana metilfenidat verilmistir. Bu ilac concerta ya da ritalindir. Ilgili forumlarda ayrintili bilgiye ulasabilirsin.

İçinde narkotik madde bulunduran yani bağımlılık yapan ilaçların yazdığı reçete,kolay ulaşılamaz ciddi ilaçlardır.Genelde psikolojiyle ilgilidir

Back