• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
kizlar aranizda kirmizi oje kullanan varmi? Hangi marka hangi numara daha iyi?

Bu arada kirmizi oje her kiyafetle uygunmudur yoksa belirli kiyafetlerdemi kullanilir?

Ben kirmizi oje hi kullanmadim ama bir arkadasimda cok güzel koyu kirmizi oje gördüm aldim ama daha hic sürmedim biraz cekiniyorum acikcasi, esaret gerektirdigini düsünüyorum nedense, bir kompleks iste-tatlicadiarzu-
sizin bu konudaki fikirlerinz nedirkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4

ben pastelin nar çiçeğini kullanıyorum cnm,çok güzel kırmızı ojeden vazgeçemem :asigim:
kıyafet konusunda pembe giyinmediğim sürece problem olmuyor benim için..nedense pembe ve kırmızıyı hiç yakıştırmam birbirlerine

ben kırmızı oje hiç sevmem yaa ama arkadaşım kullanıyor rengi çok güzel öğrenip sana söylerim canım....

ben pastelin nar çiçeğini kullanıyorum cnm,çok güzel kırmızı ojeden vazgeçemem :asigim:
kıyafet konusunda pembe giyinmediğim sürece problem olmuyor benim için..nedense pembe ve kırmızıyı hiç yakıştırmam birbirlerine

dogru pembeyle kirmizi göze cok batiyor bencedekaydirigubbakcemile4

acaba simdi süreyimmi sürmeyimmi diye düsünüyorum birde onu temiz sürmek var tirnak etlerine bulastirmadan -tatlicadiarzu-

flormar avon çok iyiler...

kımızı oje günlük kullanım için çok da şık bulurum.

bence mutlaka deneyin. bende başta çekimserdim şimdi elimdeki oje neredeyse hep kırmızı..

şimdilerde birde siyaha yakın bordoyu çok sever oldum.

dogru pembeyle kirmizi göze cok batiyor bencedekaydirigubbakcemile4

acaba simdi süreyimmi sürmeyimmi diye düsünüyorum birde onu temiz sürmek var tirnak etlerine bulastirmadan -tatlicadiarzu-

o da ayrı bir dert tabi ,hele çıkartması daha feci..ben o yüzden tabanına parlatıcı sürüorm kuruyunca üstüne ojeyi sürüorum..oejyi silerken problem yaşanmıo kötükedihüso
bide sildiimde banyo yapıorm mutlaka şampunla sabunla eseer kalmııoo

flormar avon çok iyiler...

kımızı oje günlük kullanım için çok da şık bulurum.

bence mutlaka deneyin. bende başta çekimserdim şimdi elimdeki oje neredeyse hep kırmızı..

şimdilerde birde siyaha yakın bordoyu çok sever oldum.

siyaha yakinmi o nasil oluyorki -tatlicadiarzu-
resim koyabilirmisin

o da ayrı bir dert tabi ,hele çıkartması daha feci..ben o yüzden tabanına parlatıcı sürüorm kuruyunca üstüne ojeyi sürüorum..oejyi silerken problem yaşanmıo kötükedihüso
bide sildiimde banyo yapıorm mutlaka şampunla sabunla eseer kalmııoo

he ya bide o var deme-tatlicadiarzu-
neyse ozaman bugün sürmeyim ben yarin yapayim o isi, parlatici sür bekle oje sür bekle kenarlarini temizle kaydirigubbakcemile4
ugrasamam simdi

flormar 48 numarayı öneririm sonrasında aldığım kırmızı tonlarını pek beğenmedim ama bu çok güzel bir kırmızı.

kfdrmfdzfdojexp0.jpg

bu renk cok hos

canım flormar plus 02 nolu kırmızı ojeyi kullanıyorum

artık kırmızı ojenin cesaretlik bi yanı kalmadı çekinme hiç

malesef flormar ürünleri Almanya`da yokmus, simdi baktim :(((((((
baska marka önerebilirmisiniz

Back