- 13 Nisan 2024
- 125
- 24
- 13
- 25
- Konu Sahibi Meryem_3334
-
Lipo verıyor güneş kremsiz çıkma diyor hassas diyor bırsey demıyor o dadoktor ne diyo?
Jilet yapar mı bunu sizceÇilek derimi ne oluyor bunlar duzenli peeling ve kremleri var işe yarıyor dıye biliyorum ama dene istersen
Olabilir çünkü genelde kıl kökleri lekeli gibi seninJilet yapar mı bunu sizce
Lazer geciriyo tek çözümü buArkadaşlar benim yıllardır bu şekilde kollarımda bacaklarımda kırmızı noktalar var aşırı alerjik bir yapım cildim var flaşla bakınca bu şekilde dok bellı uzaktan ya da flaşsız bellı çok olmuyor nedır çözümü artık rahatsız ediyor .
Hep jiletle oluyorumKil kokleriniz onlar, jiletle mi tras oluyorsunuz?
Başlayayım bende çok rahatız edıyor artıkLazer geciriyo tek çözümü bu
Bende var ama jilet kullanmıyorum kendı tenim boyle bacaklarım ozellıkle soğukta daha belırgın oluyor peelıng duzenlı yapınca at kılınfırcası falan bıraz duzelıyor bırakınca yıne aynı oluyor krem dalan kullanmadım ama ozel olarakJilet yapar mı bunu sizce
Aynen soğukta artıyor denızde güneşte azalıyorBende var ama jilet kullanmıyorum kendı tenim boyle bacaklarım ozellıkle soğukta daha belırgın oluyor peelıng duzenlı yapınca at kılınfırcası falan bıraz duzelıyor bırakınca yıne aynı oluyor krem dalan kullanmadım ama ozel olarak
Yapabilir canım. Lazer epilasyona git,iyi geliyor batığa ,böyle görünümlere. Çilek bacak diyolar buna. Bende de vardı. Lazer iyi geldi.Jilet yapar mı bunu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?