Mutfak Dekorasyonu kırmızı mutfagım

çok hoş görünüyor,güzel güzel yemekler yaparsınız artık.

çok güzel bir mutfak,tezgahın uzunluğunu ve mutfağın malyetini öğrenebilir miyim?tezgah çimstone değil mi?iyi günlerde kullanın.

çok güzel bir mutfak,tezgahın uzunluğunu ve mutfağın malyetini öğrenebilir miyim?tezgah çimstone değil mi?iyi günlerde kullanın.

teşekkürler canım tezgah çimstone 4 bucuk metre dönen kısımla 5 metre felan mytak komlple değişti hepsi için ayrı ayrı gezdik duvarcısından tezgaha perdesinden halısı na ankastreleri dolabı kulpları komple yakşlaşık 15 milyarla çıktık içinden

süper olmus. güle güle kullanin mutfaginizi. kirmizi pek tercihim degildir ama cok hos olmus. bende tasinicagim mutfagim yapiliyor. insallah ocak 25 de gelicek. bi kadinin en önemli yeri mutfagidir. diger odalar neyse de mutfak cok önemli.

çok hoş olmuş, bende kırmızı mutfak düşünüyorum. hem mutfakta kırmızı bolluk bereket simgesiymiş..

Bende çok beğendimm kırmızı beyaz ve siyah favorimmm çok güzel olmuşş. Güle güle kullanın:)

Çok hoş, sıcacık bir mutfak...
Kırmızıyı seviyorum mutfakta, hayırlı olsun..
İyi günlerde afiyetle yaşayın inş' Allah....

çok hoş,beğendim
bir de köşe mutfak masalarından koysaymışsın çok daha güzel görünürdü ama sığmıyor diye tercih etmedin sanırım
güle güle kullan

arkadaşım güle güle kullan çok şık olmuş ben bu aralar mutfak halısına takığımda ondan soruyorum halın ne marka hangi seri fiyatı ne kadar ve memnunmusun çok sordum bağışla

cnm mutfağın çok güzel olmuş bende mutfak yaptırıyorum benimkide bordo ve krem ve siyah granit:)

çok hoş canım güle güle kullanman dileğiyle

Bende çok beğendimm kırmızı beyaz ve siyah favorimmm çok güzel olmuşş. Güle güle kullanın:)

Çok hoş, sıcacık bir mutfak...
Kırmızıyı seviyorum mutfakta, hayırlı olsun..
İyi günlerde afiyetle yaşayın inş' Allah....

çok teşekkürler kızlarr

arkadaşım güle güle kullan çok şık olmuş ben bu aralar mutfak halısına takığımda ondan soruyorum halın ne marka hangi seri fiyatı ne kadar ve memnunmusun çok sordum bağışla

halıyı bende çok baktım bizim mutfak 6 metre ve halıların da en uzunu 3 metre kesme halılardan baktık ama kırmızılı bulamadık bu halıyı saray halıdan aldık 2 tane 3 metrelik alıp birleştirdik halı saray halı samyeli modeli 1 metreye 3 metre sanırım 200 dü fiyatı kullanımından memnunum yumuşacık çok da şık

çok hoş,beğendim
bir de köşe mutfak masalarından koysaymışsın çok daha güzel görünürdü ama sığmıyor diye tercih etmedin sanırım
güle güle kullan
onlar benimde çok hoşuma gidiyo ama mutfak daralır diye düşünmedim

teşekkürler canım ben giderek saray halı fikrine yaklaşıyorum galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…