Mutfak Dekorasyonu kırmızı mutfagım

yeni ev aldık mutfak dolaplarım fayanslar yerler hep kahverengi.evde sıfır olunca değiştiremedim tabi :1:
ama en büyük emelim bir ''siyah kırmızı ve beyaz tonlarında'' mutfağa sahip olmak.:1: gün gelecek benimde olacak. :32:
şaka bir yana çok güzel bir mutfak güle güle kullanın hep favori rengimdir bunlar mutfakta.benimde beyaz eşyalar gri(en baştan niyetliydim yani ama olmadı henüz)
ama birde şöyle şık cam bir masa olsa o mutfağa deri sandalyeler falan çok güzel olur.köşe takımı zor olur belki ama aynı büyüklükte çok şık masalar bulabilirsiniz.güle güle kullanın.

mutfak için kırmızı hiç düşünmemiştim ama mutfağınız fikrimi değiştirdi.çok güzle olmuş.güle güle kullanın..

Mutfaginiz cok güzel, bende bu tarz düsünüyorum
yanliz fiyati cok yüksek geldi bana, beyaz esyalari icinde miydi acaba ?

duvar renginiz biraz bozmuş zannedersem resimde sarı gözüküyor.kırmızı beyaz mutfakga beyaz yada acık gei duvar rengi giderdi.yinede güzel olmuş gülegüle kullanın

mutfağınız harika olmuş güle güle kullanın.benim bir sorum olacaktı mutfak kapakların lake mi akrilik mi?temizliği zor mu ,dikkat edilmesi gerekiyor mu çizilmesin diye...................?şimdiden teşekkürler.:nazar::nazar:

cok begendim bende evimi duzenliyorum.boyle parlak ve kirmizi renk dolap begendim ama kullanisli olmadigin parmak izlerinin kaldigini soyleyince caydim malum cocuklu ev nasil sen memnunmusun kullanimi rahatmi

mutfağın hayırlı olsun arkadaşım güzel olmuş ama maliyet konusunda bende arkadaşlar gibi düşünüyorum fazla geldi banada bende mutfak yaptırdım hatta mutfağı yerle bir ettim kapının yeri değişti salonla birleştirdim beyaz eşyalar aynı halı ve perdede fakat bana maliyeti 6 bin tl benimde kırmızı ve siyah mutfağım her neyse maliyet yüksek olsada ben beğendim güle güle kullan:71:

mutfağınız harika olmuş güle güle kullanın.benim bir sorum olacaktı mutfak kapakların lake mi akrilik mi?temizliği zor mu ,dikkat edilmesi gerekiyor mu çizilmesin diye...................?şimdiden teşekkürler.:nazar::nazar:

arkadaşım 100 msj kotası olduğu için özel msj atamadım akşam eşimden teli alırım 100 ü tamamlayıp atarım keyifli bir gün diliyorum...

hem parası hemde kendisi süper olmuş :9bende yakında mutfak yaptırcam ve kırmızı düşünüyorum inş.Ama okadar para çıkarmı biden bilmiyorum.Gğle güle kullan

Back
X