• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirmizi koltuklarima perde onerir misin?

yirmi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
491
0
46
Aydın
Merhaba kıpkırmızı koltuklar aldım. Ama eve gelince aklım durdu. Ne renk perde ne renk hali alacağım ben? Çok iddialı durdu bu koltuklar. Ayrıca yemek masamın üstu ceviz.ayaklar beyaz. Sandalyeler beyaz. Oturumu sütlü kahve.

bunlar da koltuklarım $bugatti_kose_1.webp

merhaba koltuğun çok güzelmiş severim iddalı renkleri:16: bence halını resimdeki gibi patchwork alabilirsin:34: ya da kırmızı siyah ve beyaz kombini olan bir halı olabilir:34: perdelerinde retro tarz olabilir cnm eğer seviyorsan:31: yada beyaz üzerine kırmızı çiçekli fon perdeler çok cici durabilir:16:

benimde koltuklarım desensiz kırmızıydı aynı sizin ki gibi ben ekru renginde perde sade desensiz, padişah halının nepal serisi hafif kırmızı desenli halısını almıştım .......$09042013120327.webp

öncelikle koltuk takımın çok güzel rengi modeli buna uygun olarak mutlaka nötr renk kullanmalısınki kırmızının canlılığını alsın en uygun krem yada beyaz yapabilirsiniz diye düşünüyorum kırmızı beyaz karışık bir halı ve perdenizi sade renk beyaz yada krem olarak tamamlamalısın aksesuar olarak yine bir iki parça kırmıızı beyaz alın derim başka bir renk boğar bence

koltuğun çok hoş. ama bence kırmızı koltuğa siyah halı yapma boğucu olabilir krem rengi düz bi halı tercih et

merhaba koltuğun çok güzelmiş severim iddalı renkleri:16: bence halını resimdeki gibi patchwork alabilirsin:34: ya da kırmızı siyah ve beyaz kombini olan bir halı olabilir:34: perdelerinde retro tarz olabilir cnm eğer seviyorsan:31: yada beyaz üzerine kırmızı çiçekli fon perdeler çok cici durabilir:16:
Patchwork hali benim de aklıma yattı aslında. Retro tarz perdeler nasıl acaba..ben bi googleden bakayım :)))

benimde koltuklarım desensiz kırmızıydı aynı sizin ki gibi ben ekru renginde perde sade desensiz, padişah halının nepal serisi hafif kırmızı desenli halısını almıştım .......Eki Görüntüle 784345
Benim de aklımda iki renk var. Ekru veya turkuaz olabilir diye düşünüyorum. Hali benim salonun için fazla klasik.ama renklerini begendim. Teşekkürler fikir için.

öncelikle koltuk takımın çok güzel rengi modeli buna uygun olarak mutlaka nötr renk kullanmalısınki kırmızının canlılığını alsın en uygun krem yada beyaz yapabilirsiniz diye düşünüyorum kırmızı beyaz karışık bir halı ve perdenizi sade renk beyaz yada krem olarak tamamlamalısın aksesuar olarak yine bir iki parça kırmıızı beyaz alın derim başka bir renk boğar bence

Çok dikkatli olmam lazım. Tehlikeli bir renk oldu kırmizi.. Ya karmaşık bir salon olacak ya da çok iddialive güzel olacak.

evet arkadaşlar, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..şu iki halıdan birisini alacağım sanırım.
$VENEDIK_1_29012011014314 (1).webp$dinarsu-patchwork-koleksiyonu_3.webp

Bence de krem rengi düz bir halı ve krem rengi perdelerle yumuşatabilirsin.
Galiba yemek takımın country tarzda.
Ben olsam kırmızı koltuğu o havaya uydurmak için şöyle ham keten kırlentler kullanırdım :

$il_570xN.webp$images.webp$images2.webp$img92m.webp

Bir de salonda koltuktan başka,fazla (hatta hiç) kırmızı olmamasına dikkat ederdim.

Koltuk can alıcı bir renk kırmızı..

Perde ve halı kesinlikle sade olmalı..

Yani çiçekli bir pantolunun üstüne çiçekli bluz giyersen rüküş olursun milletin gözünü yorarsın..Sade tek renk bluz giymen lazım..

bunun gibi..
Ekru/krem perde v halı tavsiye ederim..

Belki halı da krem zemin üzerine ince yer yer desen olabilir o kadar batmaz..

Son düzenleme:
merhabalar. koltuğunuzu çok beğendim hem tarz olarak farklı birşey hem de rengi çok hoş. Benim mesleğim dekorasyonla alakalı. genellikle biz projeleri hazırlarken şöyle düşünürüz; yıldız bir parçanız olsun ve onu ön plana çıkarın. diğer tüm eşyalar onu tamamlasın. bence bu koltuğa sade ve modern çizgilerde bir halı olmalı çünkü koltuk hatları gereği çok da oval değil. böyle dalgalı desenler yerine krem ve çok açık gri tonlarında geçişleri olan düz çizgilerde bir hali olabilir tabi bu benim nacizane tavsiyem sizi yanıltmak istemem...

kırlentlerin de aynı fotodaki gibi mi eger değilse ben olsam bu perdeyi alır
$İçerik.webp
ve kırlentlerimi de bu tarz kaplatırdım halı olarak da sade bi halı mesela kaşmir Fines Exclusive // 0002-01 - Kemik

Back
X