Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patchwork hali benim de aklıma yattı aslında. Retro tarz perdeler nasıl acaba..ben bi googleden bakayım :)))merhaba koltuğun çok güzelmiş severim iddalı renkleribence halını resimdeki gibi patchwork alabilirsin
ya da kırmızı siyah ve beyaz kombini olan bir halı olabilir
perdelerinde retro tarz olabilir cnm eğer seviyorsan
yada beyaz üzerine kırmızı çiçekli fon perdeler çok cici durabilir
![]()
Benim de aklımda iki renk var. Ekru veya turkuaz olabilir diye düşünüyorum. Hali benim salonun için fazla klasik.ama renklerini begendim. Teşekkürler fikir için.benimde koltuklarım desensiz kırmızıydı aynı sizin ki gibi ben ekru renginde perde sade desensiz, padişah halının nepal serisi hafif kırmızı desenli halısını almıştım .......Eki Görüntüle 784345
öncelikle koltuk takımın çok güzel rengi modeli buna uygun olarak mutlaka nötr renk kullanmalısınki kırmızının canlılığını alsın en uygun krem yada beyaz yapabilirsiniz diye düşünüyorum kırmızı beyaz karışık bir halı ve perdenizi sade renk beyaz yada krem olarak tamamlamalısın aksesuar olarak yine bir iki parça kırmıızı beyaz alın derim başka bir renk boğar bence
bence krem bir halı al, temizliği zor olur ama bu renkleri yumuşatır