• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi koltuklarima hangi renk perde ve hali almaliyim?

Bitteer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
27
0
36
Adana
$DSCN5853.webp

kızlar bu koltuklara ne renk halı ve perde gider sizce düz renk istiyorum yanlızzz fikirlerinizi bekliyorumm.

canım koltuklar zaten renkli bence beyaz kullanmalısın halıyı.perdede beyaz ve siyahın muhteşemliğini tercih edebilirsin :) çok güzelmiş bu arada güle güle oturmayı nasib etsin Rabbim :)

düz renk beyaz şagi veya kremde olabilir ama kesinlikle açık renk olmalı çünkü koltuk desenleri çok karışık

yanlız oturma odasında açık rank zor olmaz mı kızlar güzel olur ama kullanımı çok zor olabilir

canım halı ve perde alacağına bence koltukların üzerine çaprazdan beyaz bir örtü de deneyebilirsin.koltukların gerçekten çok renkli yada koltuklarına örtü diktirebilrsin beyaz kırmızı tonlarında.halı ve perdenı ben beğendım bence koltuklarına örtü de hoş olabilir

düz renk beyaz şagi veya kremde olabilir ama kesinlikle açık renk olmalı çünkü koltuk desenleri çok karışık

ben cocuklu bı bayanım ve sureklı oturdugum bı oda acık renk benım ıcın zor olabılır baska renkler onerebılırsenız sevınırım

koltuklar çok renl, olduğu için perdeyiyi ve halıyı krem tonlarında sade almalısın yalnız perdenin fonunda kırmızı ve siyahh desenli kullanabilirsin

kızlar peki koltuğun içindeki gibi sade füme veya sade siyah olamazmı halı ve perdeler

işte arkadaşta çocukluyum açık renk zor olur diyor bir tenk koltuğa uygun o renkler kalıyor diye öyle dedimm.

anladım ablacım gücün varsa bence o zaman koltuk örtünü kahve tonları yaptır halı ve perdeylede uyumlu olur

perdelerini düz desensiz tül yap fonlar aynı kalsın.
halı da koltuğun içindeki füme rengi olabilir bence kaşmir finess exlusive modeline bir bak istersen

canım halının renginin açık olmasını sorun etme, shaggy halı ipliklerinden dolayı diğer halılara göre kirini göstermiyor ve temizliğide çok kolay.... ben üstelik kızımın odasında kullanıyorum düz krem rengi çok memnunum.tabi yine de sen bilirsin...

bence halı gri olmalı ama desensiz ya da az desenli,perdeler düz beyaz olamlı,kenar perdeler de siyah olabilir

koltukların minderli gibi duruyo eğer öyleyse kaplatman çok kolay olur değilse polar bi örtü falan da örtebilirsin ben pek hayal edemem illaki görüp karar vermeliyim bu yüzden sende benim gibi git evindeki bi örtü bişey ser kolruklara bak nasıl duruyo açık renk ve tek renk bi örtü...bir de perdelere toka yerine duvara tuttur bence daha hoş olur öyle..halıyı da düz gri al derim ben kırmızı çokluğunu azaltmalı...

Back
X