• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı koltuk aldık diğer renklerde zorlanıyorum yardımcı olurmusunuz kızlar..

renk cümbüsü olmamasi icin yakin uyumlu renkler secip bir rengi odak noktasi yaparim mesela senin kirmizi kultugunla tamamlicagin gibi..Zevkini begendigin arkadasindan fikir al görerek daha ii karar verirsin ;)

sen renk uzmanlarına fazla aldanma canım.iç mimari ruhtan gelen bir yetenektir.
ve çok özel bir yetenektir.

Kırmızı koltuklara kesinlikle açık ton öneririm

sen renk uzmanlarına fazla aldanma canım.iç mimari ruhtan gelen bir yetenektir.
ve çok özel bir yetenektir.

Kırmızı koltuklara kesinlikle açık ton öneririm

Duvar rengi konusunda beyaz yada tonlarında kararlıyım peki halı ve yastıkları ne renk yapmamı önerirsiniz?

Yastıklarda renk cümbüşü yaşatabilirsin canım arkadaşım.yada kırmızı tonları ve siyah karışımı
halıda yastık ve aksesuarlara uyumuna dikkat et

Yastıklarda renk cümbüşü yaşatabilirsin canım arkadaşım.yada kırmızı tonları ve siyah karışımı
halıda yastık ve aksesuarlara uyumuna dikkat et

Düz beyaz halı olurmu?Duvarlar beyaz olursa açık gri halı nasıl olur acaba...Yastık rengi desenli olabilirmi ay karar veremiyorum...

Düz beyaz çok kirlenir ve pişman olursun kırmızı ve krem karışımı olur ama.gri de çok uygun kırmızı ve gri yastıklar perdede düşünüyorsan gri tonlarında mükemmel olur düşündümde.

benim koltuklarımda kırmızı kendi tasarladığım kırmızı gri yastıklar var çok asil duruyorlar

1168.jpg

Düz beyaz çok kirlenir ve pişman olursun kırmızı ve krem karışımı olur ama.gri de çok uygun kırmızı ve gri yastıklar perdede düşünüyorsan gri tonlarında mükemmel olur düşündümde.

benim koltuklarımda kırmızı kendi tasarladığım kırmızı gri yastıklar var çok asil duruyorlar

Canım verdiğin fikirler için sağol...Yastıklar ve perdede gri gözüme hoş gözüktü.Renk uzmanları nedense griyi önermiyorlar niye acaba?

yastıkları çoğaltabilirsin siyah kırlentlerin arasına zebra desenlileri koyarsın.duvarı beyaza boyarsın tv ünitesinin arkasını siyah boya vaya duvar kağıdı üzerine stikır dekorlardan yapıştırabilirsin düz beyaz veya zebra desenli halı kullanabilirsin... sadece bir öneri... sağlıcakla yaşa evinde

canım gri çok asil bir renktir.Renk uzmanlarına kalsa cırt renkleri önerirler.Aslında ben renk uzmanlığı diye bir mesleği kabul etmiyorum.Ruhlar farklı farklıdır,ve her ruh farklı incelikte yaratılmıştır.Zevksizinde zevki vardır ))
yani renk her beyinde farklı bir zevke sahiptir.Ancak sabit oaln asil renkler vardır ki bunların içerisinde gri de vardır.

Halıyı merinos kesinlikle tavsiye etmem.Bütçeniz uygunsa padişah diyeceğim gerçekten çok kullanışlı oluyor halıları.Yılların markası dinarsuyu da tavsiye edebilirim.

bence kırmızıya en çok siyah gri ve beyaz yakışır ama renk uzmnalarının dedği gibi düşünemiyorum bile

duvarlar beyaz, tülün beyaz üzerine siyah, kırmızı desenli olsa..halın kırmızı siyah..koltuğun yastıklarını siyah beyaz,aksesuarlarıda gümüş seçebilirsin koltuğunda metal ayaklıymış uyar bence..aydınlatmayıda spor bir model seç üzerine kırmızılı siyahlı damla taşlar olan gözümde canlandı benim ama yinede sen kullanacaksın tabi..iyi günlerde kullan ..

kesinlikle açık renk duvarlarını kullan
yoksa koltuklarıno renk cümbüşünde kaybolur.tv ünitenide kırık beyaz ve perdelerinide kırık beyz yaptır
duvara koyacagın iki tabloyla içinde hafif kırmızı olan(mesela canvas.com da çok güzel tablolar var.ençok tercih edilene bak görürsün)sade ve hoş olur

mehaba cnm bende evime geçtiğimde kırmızı koltuk gri duvar beyaz ve siyah bir karışım birde italyan duvar kağıdı kullanmak istiyorum inşallah senin öyledigin renge uygun bir resim koyuyorum

Back
X