olu_gelin Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 1.392 3 116 Eskişehir 1 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c.c.D #21 ya canlarım ciğerlerim. evde kendiniz elde edemezsiniz bunu. kuaför gidin yaptırın istediğiniz gibi. ben bu hatayı çok yaptım. mahvedersiniz saçınızı.. cunku kızıl çok fena bi renk. başka bi renge dönemezsiniz kızıldan.
ya canlarım ciğerlerim. evde kendiniz elde edemezsiniz bunu. kuaför gidin yaptırın istediğiniz gibi. ben bu hatayı çok yaptım. mahvedersiniz saçınızı.. cunku kızıl çok fena bi renk. başka bi renge dönemezsiniz kızıldan.
Sineks ölü böcek Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 1.529 1 116 38 Antalya 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c.c.D #22 kızlar ben bu gizemli kızıla bittim... hem kırmızı hem degil..cok hosuma gitti ya... benim sacımda siyah boya var üstüne tutmaz diceksiniz... peki nasıl tutar? dicem nediceksiniz.....
kızlar ben bu gizemli kızıla bittim... hem kırmızı hem degil..cok hosuma gitti ya... benim sacımda siyah boya var üstüne tutmaz diceksiniz... peki nasıl tutar? dicem nediceksiniz.....
ToNe_Def Burayı seviyorum. Kayıtlı Üye 30 Nisan 2009 485 41 118 İzmir 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c.c.D #23 2.si qüzeLmi$ vaLLahi =)