Saç Rengi ve Saç Boyama kırmızı istiyorumm

c.c.D

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
87
0
86
35
Ankara
saçlarımı en son loreal çikolota kahveye boyadım. ama altında bakır olduğu için uçları açıldı diplerim kendi renginde şimdi saçlarımı kırmızıya yakın kızıl istiyorum.
hangi boya olur..
-tatlicadiarzu-

ya bunlar rengi çok açmıyo die duydum ama kullanıp da memnun olan var mı?

cnm şu ekstra açıcılı kızlılar hiç bi işe yaramıyor.arkadaşın saçını boyadık kahve renginde boya vardı..dipleri kızılmsı yaptı uclara etki etmedi..

kırmızı olması için hangi boyayı önerirsiniz kızlar??((saçımda turuncuya dönük kızıl war))

sanırım sen tam kırmızı istiyorsun kızıl değil bu yüzden açtırmadan elde edemezsin o rengi. yani ancak saçının rengi açılıp üzerine kırmızı renk boyanınca olur senin istediğin renk.. diğer türlü yani saçının rengi açılmadan boyarsan kızılımsı tonlar elde edersin kırmızı olmaz canım yerimseniben hatta bildiğim kadarıyla su bazlı boyalar var bu tarz renklerdeki saçları onlarla boyuyor kuaförler..yanlış hatırlamıyorsam forumda da daha önce konuşulmuştu bu konu..jeans color adında su bazlı bir boya var;kırmızı,pembe,mor her rengi var bu boyanın ama sadece oryelle açılmış saçın üzerine tutuyor..

evet cnm biliyorum yunseyi ben de bir zamanlar çilek kırmızısını kullanmıştım ama tabiki daha koyu bir renk olmuştu.. bencede saçını hiç oryele bulaştırma yani çok feci bir şey ben şu anda oryelli yerlerden kurtulmaya çalışıyorum saçlarım mahvolmuş durumda mirmirmirmir eğer çok istiyorsan palette açıcıyı dene ya da kolestonun bir sarı rengi öneriliyordu numarasını tam bilmiyorum ama onlarla açmaya çalış saçının rengini boya oldukları için en azından oryel kadar yıpratmazlar yerimseniben

Koleston Saç Boyası Tüp 66/46 Aşk Alevi

resimli olarak bulamadim ama 2003 senesinde bende yaptirmistim,annem yapmisti,

o kadar guzel olduki,hala aklimdadir bu senede gidersem alip anneme boyaticam,tavsiye ederim,cok jugarşakkıdı

ben yunseyi 2-3 yıl önce kullanmıştım.. o zamanlar saçlarımı aşk alevine boyuyordum ben de. bir kozmetikçide görüp almıştım boyayı hiç bilmeden yani.. rengi de aslında güzeldi ama koyu tutmuştu yani açık ve parlak bir kırmızı değildi ayrıca kendi saç diplerime de iyi girmemişti kendi saçım çok koyu olmamasına rağmen. o yüzden aslında pek önermem yunseyi.. palettenin de sadece sonbahar kızılıydı sanırım ondan 1 kere kullanmıştım aşk alevinden çok farklı olmamıştı açıkcası o yüzden pek bir şey diyemiyorum yerimseniben canım bence sen tam olarak nasıl bir renk istediğini ve kendi saç rengini gösteren bir foto koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz yerimseniben

benim saçım seninki kadar açıldı oryalle..
ve şu an kıpkırmızı:))

ben palette nin tutkulu kızılına boyadım ultra açıcılı ve muhteşem bi sonuç aldım.. çok başarılı oldu.. altta bakır kızıl vardı ben de.. gayet güzel tuttu.. şimdi de gizemli kızıla boyucam o daha yoğun kırmızı

Son düzenleme:
canlı bi kırmız benimki açıldıkça turunculaşma falan da olmadı.. ama senin dediğin de mantıklı. karıştırmayla daha kadifemsi bi kırmızı olabilir

o kadar de gerek kalmıyo benim 24 gün oldu azcık diplerim çıktı. diplerim biraz daha çıkınca boyucam 2 hafta sonra falan yani. bide elidor renk koruyucu şampuan var tutkulu kızıl serisi onu kullan. ben elseve arı sütüyle 2 kere yıkıyosam bi kere de renk koruyucuyla yıkıyorum saçlarımı. rengi bozulmuyo

beyaz sabunla yıka saçlarını boya akıyo sonuca inanamzssın ben de burdan öğrenmiştim. bi de boyamadan önce bakım yap. evigen bepanten ambül badem yağı zeytinyağı yumurta ve bidiğin herhengi bi saç kremiyle karıştır sür saçına 2 saat bekle saçı topluo epey.. şimdiden başla bunu yapmaya hem de pahalı bişi değil

tarifi verim aynen şöyle saçı yıkadıktan sonra sürdüğümüz saç kremi varya ondan bi kaseye 2 yemek kaşığı koy 1 yumurta sarısı ve yağları koyup en kuru yerlere sür uçlara özellikle saç kuru olunca gözenekler açık oluo ve saç koyu oluyo bu açıdan yani

canım saçının rengi baya açıkmış istediğin gibi olur sanırım.. bir de şeyi deneyebilrisin kor ateş kızılı kolestonun da lorealin de vardı sanırım bu renkten ben kolestonunkini kullanmıştım baya canlı bir renk oluyor

arkadaslar bu rengi deniyeniniz varmı??bordo gıbı vok hosuma gıttı ama ask alevı gıbı turuncu yapmasından korkuyorym.yardımcı olursanız cok sevınırımmkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $boya.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…