- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Ben unutmuşum ya misafirlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben unutmuşum ya misafirlerden
Sadece düşünüyorum zaten. Yeme kısmı yokSen bunları düşünme
Gidemedim kuzu. Doktorum karantinada. 10’unda bitecekmiş karantinası. Sonrasında da bi müddet gitmem herhalde, garantiye alayım kendimiHamilesin zaten. Uzak durman senin için iyi olur iyi yapmışsın
Gittin mi doktora
MasallasiBen unutmuşum ya misafirlerden
Neyse geç olsun güç olmasın. Sen iyi olda sonrada gidersin kontroleSadece düşünüyorum zaten. Yeme kısmı yok
Gidemedim kuzu. Doktorum karantinada. 10’unda bitecekmiş karantinası. Sonrasında da bi müddet gitmem herhalde, garantiye alayım kendimi
Ayyy evet evetDutum et yemekleri yarışmasına katılmak ister misintam senin kalemin D u t
Böylesi cezaya can kurbanSuçunun cezası ömür boyu gözlerimde ve kalbimde hapsolmak bebek,hem de müebbet
Oyy ,aretlerin guzeliBöylesi cezaya can kurban
Yaz bakalım Nevreste'yeHadi hayırlı olsun bu sefer bende katılmak istiyorum ama yemek gelmedi aklıma
HemenYaz bakalım Nevreste'ye
Teşekkür ederim. Yarışmaya antep den katılıyorum tüm atkadaşlara başarılar diliyorum bu saçma espriyi yapmasam olmazdı affedin
Hele hele AntepliTeşekkür ederim. Yarışmaya antep den katılıyorum tüm atkadaşlara başarılar diliyorum bu saçma espriyi yapmasam olmazdı affedin
Neyse ki ben hariç kimse görmediTeşekkür ederim. Yarışmaya antep den katılıyorum tüm atkadaşlara başarılar diliyorum bu saçma espriyi yapmasam olmazdı affedin