• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun mu diyim kolay gelsinmiii en iyisi hayırlı işler bol güneşler canimcim🤣
Tuzlu çubuk vs biseyler atistir miden için ,bebiş ben burdayım diye belli ediyor işte 😁.azdaha sabır geçecek yakında🤩
İyi valla okul telaşı bizimde öyle git gel yapıyoz ☺️
Sağ ol kuzum 🤩🤩🤩 zaten şu aralar tek besin kaynağım tuzlu kraker 😂😂😂 buna şükür tabii 🧿
oy ben sizin okul telaşınızı yerim be. Ne tatlı heyecanlar, inşallah hep böyle tatlı tatlı devam eder 🤲🏻

Sağ ol kuzum 🤩🤩🤩 zaten şu aralar tek besin kaynağım tuzlu kraker 😂😂😂 buna şükür tabii 🧿
oy ben sizin okul telaşınızı yerim be. Ne tatlı heyecanlar, inşallah hep böyle tatlı tatlı devam eder 🤲🏻
Şükür kuzum masallah 🧿🥰
İnşallah teyzesi şimdilik iyi mutlu baya ilerleyen zamanlar göriciz artık🤭
Dikkat et sende kendine😘

Teşekkür ederim canım etiketin sayesinde biraz önce yemeğimi aldım 😍
Kırmızı et en sevdiğim şeydir yani aslında kırmızı mavi mor ayırt etmem :KK70: bozulmamış olduğu sürece hepsini yerim :KK36:
Hayirli olsun kuzucum 😍🤩🤗🍒🍒🍒💋

Cennam yaaa 😍 etiketlerini atlamamışımdır umarım 😍 çok özledim ama :KK74: :KK60:
Ona benziyor zaten🤣
Benziyor evet 😏
Duymasın hemşo :KK45:
:KK53:
Duysa ne olcak pehhhh😒
😝
Evva Evva güzel gözlüm işin hayırlı olsun ♥️
Ne iş kadını oldun sen bakem
Boncuğum benim muhasebe teşekkür ederim canımm :KK60::KK68:
Hayırlı olsun ablacım yeni kategori :KK68: çok katılmak isterim. Ama mümkün görünmüyor.🙁 Herkese başarılar. Diliyorum :KK68::KK60:
Evva Evva Çalış babam çalış😢
He ya fülüzüm :KK60::KK74:
Evva Evva nerde yaaa. İş kadını oldu, bi daha görmedim :KK53:
Çok yoğun ya arada fırsat oldumu onuda neye harcıyacağı mı bilemiyorum. Koydu beni masa başına 😏 ama bir yandan iyi oldu benim için. Her işte vardır bir hayır derler ya, şükür iyiyim. Aklım burda tabiki hepinizi çok özledim :KK68::KK60::KK74:

Cennam yaaa 😍 etiketlerini atlamamışımdır umarım 😍 çok özledim ama :KK74: :KK60:

Benziyor evet 😏

😝

Hayırlı olsun ablacım yeni kategori :KK68: çok katılmak isterim. Ama mümkün görünmüyor.🙁 Herkese başarılar. Diliyorum :KK68::KK60:

Çok yoğun ya arada fırsat oldumu onuda neye harcıyacağı mı bilemiyorum. Koydu beni masa başına 😏 ama bir yandan iyi oldu benim için. Her işte vardır bir hayır derler ya, şükür iyiyim. Aklım burda tabiki hepinizi çok özledim :KK68::KK60::KK74:
Sağ ol canım hayırlısı olsun🥰

Benziyor evet 😏

😝

Kuzum,ben de seni özledim :KK60: :KK74:

Back