Sağ ol ablam inşaallahGüzel haberler alırsın inşallah nevoşum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol ablam inşaallahGüzel haberler alırsın inşallah nevoşum.
Şifa olsunKolummm
Saol ablacm.. Dün oldm bişi yktuŞifa olsun
Birkaç gün sürer sonra geçerSaol ablacm.. Dün oldm bişi yktu
Gece üstüne yatmşm heralde.. Bebeyi bile taşıyamıorm
Kolay gelsin elticim
Sağolun canımlarKolay gelsin sanada
Afiyet bal şeker olsun
Teşekkür ederim canım etiketin sayesinde biraz önce yemeğimi aldım
Sağ ol kuzum zaten şu aralar tek besin kaynağım tuzlu kraker buna şükür tabiiHayırlı olsun mu diyim kolay gelsinmiii en iyisi hayırlı işler bol güneşler canimcim
Tuzlu çubuk vs biseyler atistir miden için ,bebiş ben burdayım diye belli ediyor işte .azdaha sabır geçecek yakında
İyi valla okul telaşı bizimde öyle git gel yapıyoz
2 güne geçecekKolummm
Şükür kuzum masallahSağ ol kuzum zaten şu aralar tek besin kaynağım tuzlu kraker buna şükür tabii
oy ben sizin okul telaşınızı yerim be. Ne tatlı heyecanlar, inşallah hep böyle tatlı tatlı devam eder
Aaaa şaşırmaya devamKız kardeşim bile kkda
@firdefs bacım
İyidir iş güç dut kardeş sen nasılsınNasılsınız hanımlar
Dutun mesajı görünce noluyo dedim dutta mi büyük benden Meğer o yanlış anlamışBen ablayım sen devam et
Sağ ol ablam inşaallah
Sağolun canımlar
Hayirli olsun kuzucumTeşekkür ederim canım etiketin sayesinde biraz önce yemeğimi aldım
Kırmızı et en sevdiğim şeydir yani aslında kırmızı mavi mor ayırt etmem bozulmamış olduğu sürece hepsini yerim
İs kadını Evva
Cennam yaaa etiketlerini atlamamışımdır umarım çok özledim amaEvva sen seversin kuzuu
Benziyor evetOna benziyor zaten
Duymasın hemşo
Duysa ne olcak pehhhh
Boncuğum benim muhasebe teşekkür ederim canımm
Hayırlı olsun ablacım yeni kategori çok katılmak isterim. Ama mümkün görünmüyor. Herkese başarılar. DiliyorumHanımlar hayırlı akşamlar
Ağustos ayını boş geçirdik.Hepimiz iyice dinlendik
1 Eylül Çarşamba günü yeni kategorimiz başlayacak
Katılmak isteyenlerin o gün yarışma bölümünde bekliyorum
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Saat konusunda emin değilim size nasıl uygun olur.Ortak bir saat olsun
Jenna16
@Kukrim
@-cantanem-
ASSOSyal
alsem
Blue_Peri
Evva
Bal0ncuk
@Dediyy
yasminsay
@Filiz16
@Yasnaz
@deynepnaz
@MssPARE
@MinnosPrenses
@WunderLost
@Margaret Hale
@alimiyon
@incimmm16
@Dahliadivin
@Jou
@Murdum
@evlaefe
@pearlshine
@sena zeynep
@Catlak-kurabiye
@Oriana
@s i d e l y a
@MaviKuplik
HanimKelesimiGetir
@firdefs
RedGirl
@-Vera-
@KaramelDelisi
@Zipzip-
@retro_hippo
@Gulumse24
@Minik Meleklerim
@SiyahPapatyaa
@_CaNanSu_
@Ironclad
He ya fülüzümEvva Çalış babam çalış
Evva nerde yaaa. İş kadını oldu, bi daha görmedim
Çok yoğun ya arada fırsat oldumu onuda neye harcıyacağı mı bilemiyorum. Koydu beni masa başına ama bir yandan iyi oldu benim için. Her işte vardır bir hayır derler ya, şükür iyiyim. Aklım burda tabiki hepinizi çok özledim
Sağ ol canım hayırlısı olsunCennam yaaa etiketlerini atlamamışımdır umarım çok özledim ama
Benziyor evet
Hayırlı olsun ablacım yeni kategori çok katılmak isterim. Ama mümkün görünmüyor. Herkese başarılar. Diliyorum
He ya fülüzüm
Çok yoğun ya arada fırsat oldumu onuda neye harcıyacağı mı bilemiyorum. Koydu beni masa başına ama bir yandan iyi oldu benim için. Her işte vardır bir hayır derler ya, şükür iyiyim. Aklım burda tabiki hepinizi çok özledim
En iyisini yaptın evvoşumHepinize tekrardan başarılar diliyorum canlar
Kuzum,ben de seni özledimCennam yaaa etiketlerini atlamamışımdır umarım çok özledim ama
Benziyor evet
Hayırlı olsun ablacım yeni kategori çok katılmak isterim. Ama mümkün görünmüyor. Herkese başarılar. Diliyorum
He ya fülüzüm
Şükür sosyalim evden daha iyiEn iyisini yaptın evvoşum
Camım cennam nasılsınKuzum,ben de seni özledim
İyiyim tatlım,sen nasılsın?Şükür sosyalim evden daha iyi
Camım cennam nasılsın