- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Kül bastıHangi tarifler çekildi elticim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kül bastıHangi tarifler çekildi elticim?
Hadi canımKül bastı
FajitaHangi tarifler çekildi elticim?
Yapacak olan kalmadı mı gerçekten canım , ben önce hünkar beğendiyi istemiştim sonra değişik bir şey yapayım diye fajita istemiştim, alındı demiştin yapacak olan kişi vazgeçti yapmaktan demek ki, güzelim tarif boşta kalmışTarifler bitti canımDiğerleri yarışmadan çekildiBizden korktular
Fajita mıFajita
Konak kebabı
Rosto
Biftek
Şehzade kebabı(bunu sac kavurma bırakınca değiştik)
Aklıma gelenler
Dün yapamayacağını bildirdi canımYapacak olan kalmadı mı gerçekten canım , ben önce hünkar beğendiyi istemiştim sonra değişik bir şey yapayım diye fajita istemiştim, alındı demiştin yapacak olan kişi vazgeçti yapmaktan demek ki, güzelim tarif boşta kalmış
Fajita mı
Onu istemiştim ben, sebep oldular bak
Rostoyu yada biftegi alsaydim keske tüh yazik oldi guzelim tarifleri alip yapmamalari cidden ayip bana goreFajita
Konak kebabı
Rosto
Biftek
Şehzade kebabı(bunu sac kavurma bırakınca değiştik)
Aklıma gelenler
Onları keşke isteseydinRostoyu yada biftegi alsaydim keske tüh yazik oldi guzelim tarifleri alip yapmamalari cidden ayip bana gore
Hay Allah yaa , geçmiş olsun, yapardı normalde, alıp da yapmayan bir kişi değil
Benim aklima hicgelmediki biliyosun canim,keske önerseydin yada ben erken yapmasaydim uzüldümOnları keşke isteseydin
Sen katılmadın mi canım?Fajita mı
Onu istemiştim ben, sebep oldular bak
Belki görmüşsündür.1 haftada 3 defa etiket yaptım,yapmayanlarıHay Allah yaa , geçmiş olsun, yapardı normalde, alıp da yapmayan bir kişi değil
Ama o tarifleri herkes istemiyor.Ben bilemem kim ne yapabiliyorBenim aklima hicgelmediki biliyosun canim,keske önerseydin yada ben erken yapmasaydim uzüldüm
Neden biftek ve rosto guzel yapildiginda oy alabilir diye düşundum gerci gecti de konusmaya degmezAma o tarifleri herkes istemiyor.Ben bilemem kim ne yapabiliyor
Evet geçen yıl 2.veya 3.oldu.Neden biftek ve rosto guzel yapildiginda oy alabilir diye düşundum gerci gecti de konusmaya degmez
Hic aklima gelmedi desem yeridir,kalmamistir onlar diyede sormadimEvet geçen yıl 2.veya 3.oldu.
Ben biftek ile ilk et yemeklerinde 1.olmuştum
Onları genelde pek öncelikli isteyen olmuyorHic aklima gelmedi desem yeridir,kalmamistir onlar diyede sormadim