Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Okula gidene kadar özlüyorum seni diye sayiklıyor okuldan içeriye girince şükür ogretmeninden telefon almadım nisa durmuyor diye falan. Zaten foto falanda atıyor öğretmenleri etkinlik vs yaparlarkende iyi görünüyor.
Sabah içeriye girerken yavaş yavaş gidiyordu öğretmeni hadi nisa hızlı biraz falan dedi .çocukta bir çekinme var parka uğradık okuldan sonra arkadaşıda vardı sinifindan gayet ordan oraya hareketliydi okulda bir yavaşlıyor demekki çocuk ortama adapte olamadı sanki utanıyor gibi. Ama arkadaşıyla baya iyi oynadı parkta o arkadaşımla oturcam falan dedi başka bir kızlada oynadığını söyledi ,biraz arkadaşlari ile kaynasinca daha rahat olur inşallah. Normalde hemen kaynaşan bı cocuktu onceden...

Sensizliğe alışmaya çalışıyor canımSana çok bağımlı
Düzelecek inşaallah

Sensizliğe alışmaya çalışıyor canımSana çok bağımlı
Düzelecek inşaallah
Evet abla hemde nasıl bağımlı ve çok asiri duygusal. Yeni süslü pandif aldım koymuş oraya dolabina diğer içeri ayakkabısını koymuş çantaya eve getirdi diyorki okul bitince pandiflerimi alirmiyiz alırız tabi annecim dedim çocukta bir duygusallık anlatamam ayakkabılarına bile

Okula henüz benimseyememiş
Sen üstüne düşme mutlaka düzelir

Okula henüz benimseyememiş
Sen üstüne düşme mutlaka düzelir
Vallahi öyle oldu abla, yok düşmüyorum cesaretlendirmeye çalışıyorum sadece kaygilandigi zaman .bugün çıkışta birazdaha iyiydi cuma gününe göre .
İnşallah ablacım
Sen nasılsın ameliyat ne oldu şimdi abla

Daha iyi olacak inşaallah
Ben iyiyim canım çok şükür
Randevu bulsam doktora gidip konuşacağım.Ama randevu yok

Daha iyi olacak inşaallah
Ben iyiyim canım çok şükür
Randevu bulsam doktora gidip konuşacağım.Ama randevu yok
İnşallah ablacimm desteğin için çok sagol
İnşallah dahada iyi olacaksın abla
Ara ara almayı dene abla bazen bir boşluk oluyor alınabiliyor ,heryerde öyle ama ya nekadr çok dolu.

İnşallah ablacimm desteğin için çok sagol
İnşallah dahada iyi olacaksın abla
Ara ara almayı dene abla bazen bir boşluk oluyor alınabiliyor ,heryerde öyle ama ya nekadr çok dolu.
Sağ ol canım
Nasip canımHayatı akışına göre yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…