- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aynisini yasadim ve bitirdim bazi sebeplerden dolayi hic sevmem arkadan konusani yuzune guleni guvenimi sarsani,Bende çıkarttımArtık tahammülüm yok.İşime gelmezse Eyvallah diyorum
Önce çok üzülürdüm.
Benim 11 yıl bitti.
İsabel'de aşkom olacak kadar değerlidir benim için
Kk ya artık gelmeyen 1 arkadaşım daha var.Oda çok özeldir benim için
Aslında sevgi dışında güven önemli benim için
Bir şey yaptığımda arkamda olacak,bir şey söylediğimde acaba bunu kullsnır mı demiyeceğim insanlar istiyorum
Merakla bekliyorum
Ben seni anlıyor ve çok iyi tanıyorumAynisini yasadim ve bitirdim bazi sebeplerden dolayi hic sevmem arkadan konusani yuzune guleni guvenimi sarsani,
Neguzel iste senin adina sevindim canim bakma şaka yapiyorum
Aynen canimBen seni anlıyor ve çok iyi tanıyorumŞaka yaptığını biliyorum zaten
Bizi üzeni gözden çıkartırız
Ben teşekkür ederimAynen canim
Teşekkür ederim
Aksam yagmur yagdi bugun gitmedik canim dinlendim evde 2gundur hastaydim eylulde oyle enazindan yatmis oldumBen teşekkür ederim
İncirler bitti mi
Aynen öyle canım benim, allah kolaylık versin inşYok ya ne kadar çelikte olsan aleminyum da olsan 3 günü gectimi uykusuzluk insanı bozuyor. İnsanın neşesi kalmıyor ay.
Geçmiş olsun canımAksam yagmur yagdi bugun gitmedik canim dinlendim evde 2gundur hastaydim eylulde oyle enazindan yatmis oldum
Zaten azalmaya basladi haftaya dahada azalir
Sagolasin canimGeçmiş olsun canım
İyi hadi az kalmış
Herkes yaptı, bir ben mi kaldım
Yapmayanları etiketliyorum.En çokta popüler olanlarıHerkes yaptı, bir ben mi kaldımyarın yapacağım inşallah canım, bugün yapacaktım aslında ama balık yemeye karar verdik, yarına kaldı
O kadar da popüler değil canım ya,aslında çok güzel ve özel bir tarif ama burada katıldığı her yarışmada oy potansiyeli çok olmayan bir yemek ama ben çok seviyorumYapmayanları etiketliyorum.En çokta popüler olanlarıSenin tarifte en popüler olanlardan
Hayırlısı olsunMerakla bekliyoruz
Bende bugun yazacaktim, maalesef yapamayacağım hem içime sinmiyor hemde işlerim var bayağı.
Bence popülerO kadar da popüler değil canım ya,aslında çok güzel ve özel bir tarif ama burada katıldığı her yarışmada oy potansiyeli çok olmayan bir yemek ama ben çok seviyorumSenin tarifin ve sunumundan sonra ben artık pek merakla beklemiyorum
Tamam canım sağ ol hayırlısı olsunBende bugun yazacaktim, maalesef yapamayacağım hem içime sinmiyor hemde işlerim var bayağı.
Hepinize bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?