Yok ya ne kadar çelikte olsan aleminyum da olsan 3 günü gectimi uykusuzluk insanı bozuyor. İnsanın neşesi kalmıyor ay.Çelik vücut seni
Sabah resimleri yükleyemedim hata verdi
Tamam canımSabah resimleri yükleyemedim hata verdiÜtüye başladım bitince bir daha deneyeceğim abla
Yuh ne çabuk geçmiş bu ay!?!?
Tamam canım İnşaallahYuh ne çabuk geçmiş bu ay!?!?Çarşambaya kadar yaparım Nevoş.
Bunlarin hepsi kalpazan 4gün kalmis koca ayı yemisler
O tarif almadı sayılır,almış gibi yaptıBunlarin hepsi kalpazan 4gün kalmis koca ayı yemisler
Aman alıp alıp birakanlardan isteO tarif almadı sayılır,almış gibi yaptı
Popüler tarif alıp yapmayanlara kızıyorumAman alıp alıp birakanlardan iste
Bundan sonra bende tarif almicam beklicem ayin 23ne kadar birakanlarin tariflerini alirim öyleysePopüler tarif alıp yapmayanlara kızıyorum
Ya bırakmazlarsaBundan sonra bende tarif almicam beklicem ayin 23ne kadar birakanlarin tariflerini alirim öyleyse
Bu ay bitsinde bakarizYa bırakmazlarsaAl ama hemen yapma Bak sena zeynep almıştı.Biri tarifi bırakınca ona önerdim.Hemen ertesi gün yaptı.
Bende bekliyordum hepBiri bırakırda alırım diye Ama çok boşta kaldığım olmuştur Sonra alakasız şeyler yaptım sonlara düştüm
Sonraki ay daha kolay bir şey yaparızBu ay bitsinde bakariz
Simdi kafamda deli sorular kolay kolay kolayney kolaykiSonraki ay daha kolay bir şey yaparız
Benimde aklımda yokSimdi kafamda deli sorular kolay kolay kolayney kolayki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?