- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
Geçer inşallah ya ❤Abla valla bebiş beni şimdiden zorluyor. Bi yandan öğürüp Bi yandan ananas yiyorum rezil durumdayım. Midem pert ötesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer inşallah ya ❤Abla valla bebiş beni şimdiden zorluyor. Bi yandan öğürüp Bi yandan ananas yiyorum rezil durumdayım. Midem pert ötesi.
Ben diyecektim ,naif Rifki yapsinSen rıfkiyla yetin
2 gündür burada etiket yapıyorum herkes unutmuşBen misafirlikte konu açabildiysem180 kg domates’e yardım ediyordum
1 kişi de telefon açmadı bana, oysa işlerim olduğunu biliyorlardı2 gündür burada etiket yapıyorum herkes unutmuşBen misafirlikte konu açabildiysem
Ben saati kurdum1 kişi de telefon açmadı bana, oysa işlerim olduğunu biliyorlardı
Hayırdır inşallahGecenin köründe temizlik yapıyorum kukrişim Eki Görüntüle 2909659
1 aydır evde olmadığım ve şehzadem de bu birkaç gün evde olmadığı için olabilir Kukrişim. Fırsat bu fırsatHayırdır inşallah
Hee anlamışım kolay gelsin o vakit yasom1 aydır evde olmadığım ve şehzadem de bu birkaç gün evde olmadığı için olabilir Kukrişim. Fırsat bu fırsat
Sağolasın KukrişimHee anlamışım kolay gelsin o vakit yasom
Filiz görüşüyorAy aklıma geldi birden, Oriana ile görüşen var mı?
Keske filizi etiket yapsanFiliz görüşüyor
Filiz burada görür dedimKeske filizi etiket yapsan
Öģlen uykusu çekince gece uykum kaçtı yoksa haniyee uyumuştumFiliz burada görür dedim
Bebek haberi var mı, onu merak ettim.Öģlen uykusu çekince gece uykum kaçtı yoksa haniyee uyumuştum
Evet görüşüyoruz selami vardi gecen iyi şuanda yogun çalisiyolarmis
Şuanda yok canim olsa belki gelir kendi söyler ama henuz yokBebek haberi var mı, onu merak ettim.
İnşallah Sen de selam söyle. ben kaçırmışım senin görüştüğünü. Özledim onu.Şuanda yok canim olsa belko gelir kendi söyler ama henuz yok
Soylerim canimİnşallah Sen de selam söyle. ben kaçırmışım senin görüştüğünü. Özledim onu.
Ne zaman gelecek özledikÖģlen uykusu çekince gece uykum kaçtı yoksa haniyee uyumuştum
Evet görüşüyoruz selami vardi gecen iyi şuanda yogun çalisiyolarmis
Suanda çok yogunmus canim islerimi halletmem lazim dediNe zaman gelecek özledik