Canım iyi gidiyor herhaldeMerhaba canım
Gebelik nasıl gidiyor
Oyy maşallah , cinsiyetini de öğrenelim ınşCanım iyi gidiyor herhaldedoktorum korona olmuştı gidemedim 2 hafta, işe başladı 1 hafta sonraya randevu verdiler. takribi 1 ay geçti son gördüğümden bu yana. artık kısmetse yarın gidicem. Kasık ağrılarım var bu aralar. bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir de karnım çok şişti. 12 haftalık değil de resmen 5 aylık gibi oldum. İnşallah sorun yoktur.
çok iyi olmuş yasom. Müşteriniz eksik olmasın inşallah.Taze balık satıyoruz canım. Kırkpınar’da hiç yoktu, millet hazırda bekliyormuş, onu anladık
Amin canım, sağolasın
Ne yerde ne gökteyim, bir garip seherdeyim elifimAyşom neelerdesin
İnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolurCanım iyi gidiyor herhaldedoktorum korona olmuştı gidemedim 2 hafta, işe başladı 1 hafta sonraya randevu verdiler. takribi 1 ay geçti son gördüğümden bu yana. artık kısmetse yarın gidicem. Kasık ağrılarım var bu aralar. bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir de karnım çok şişti. 12 haftalık değil de resmen 5 aylık gibi oldum. İnşallah sorun yoktur.
Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versinçok iyi olmuş yasom. Müşteriniz eksik olmasın inşallah.
Ne yerde ne gökteyim, bir garip seherdeyim elifimsenden naber?
Ederim canım mutlakaİnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolur
Kasık ağrıları çalıştığın ve yorulduğun için de olabilir. Bizi haberdar et
Aaaaa geçmiş olsun canım yaaaa. Nasıl geçiyor hafif mi?Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versinbende iyiyim kuzum corona oldum
Allah razı olsun bitanem, mükemmel geçiyor çok şükür, hafif şeyler yaşadımEderim canım mutlaka
Aaaaa geçmiş olsun canım yaaaa. Nasıl geçiyor hafif mi?
Al sana ekşınÇok haber yüklemesi yaptınız bir anda. Kalbim bu kadarına dayanmaz
Ay iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorumAllah razı olsun bitanem, mükemmel geçiyor çok şükür, hafif şeyler yaşadım
Hoş geldin şekerimÇok haber yüklemesi yaptınız bir anda. Kalbim bu kadarına dayanmaz
Hoş buldum can ablamHoş geldin şekerim
Akrabalarimdan kötü geçirenler var kuzumAy iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorumseni iyi duyduğuma sevindim.
NasılsınHoş buldum can ablam
Sende kendine iyi bakNeyse kızlar, sizi özlemişim ama çıkmam lazım şimdi. İnşallah her şey yoluna girer de yine gelip saçma saçma yazarım buralardaÖpüyorum hepinizi. Kendinize iyi bakın
Hemen yazarımNasılsınHer şey yolunda mı
Karnın şişmişMaşaallah hızlı büyüyor
Cinsiyetini öğrenince hemen haber bekliyorum
Amin canım, inşallahçok iyi olmuş yasom. Müşteriniz eksik olmasın inşallah.
Ne yerde ne gökteyim, bir garip seherdeyim elifimsenden naber?
Amin canım, inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?