Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım
Gebelik nasıl gidiyor
Canım iyi gidiyor herhalde doktorum korona olmuştı gidemedim 2 hafta, işe başladı 1 hafta sonraya randevu verdiler. takribi 1 ay geçti son gördüğümden bu yana. artık kısmetse yarın gidicem. Kasık ağrılarım var bu aralar. bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir de karnım çok şişti. 12 haftalık değil de resmen 5 aylık gibi oldum. İnşallah sorun yoktur.

Oyy maşallah , cinsiyetini de öğrenelim ınş

İnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolur

Kasık ağrıları çalıştığın ve yorulduğun için de olabilir. Bizi haberdar et

çok iyi olmuş yasom. Müşteriniz eksik olmasın inşallah.

Ne yerde ne gökteyim, bir garip seherdeyim elifim senden naber?
Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versin bende iyiyim kuzum corona oldum

İnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolur

Kasık ağrıları çalıştığın ve yorulduğun için de olabilir. Bizi haberdar et
Ederim canım mutlaka
Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versin bende iyiyim kuzum corona oldum
Aaaaa geçmiş olsun canım yaaaa. Nasıl geçiyor hafif mi?

Allah razı olsun bitanem, mükemmel geçiyor çok şükür, hafif şeyler yaşadım
Ay iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorum seni iyi duyduğuma sevindim.

Ay iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorum seni iyi duyduğuma sevindim.
Akrabalarimdan kötü geçirenler var kuzum ama ben çok şükür iyiyim. Baş ağrısı, boğaz ağrısı, burnum çok yandı. Allah korusun hepimizi çok dikkat et kendine ayşom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…