Allah'ım Allah'ımİyi insanlarla karşılaştımÇoğu hayatıma dokundu.Ama yok yaralayan oldu
Mesela 10 yıl aynı binada oturdum.Kiracı olduğum için selam bile vermediler. Bunu bizzat birinin ağzından duydum
Gidici gözle bakıyorlarmış.
Hiç ihtiyacım olmadı.Ama insan üzülüyor
Tabi bu il olarak genelleme yapılmaz.Belki buradada vardır
Buraya geldik.Binamızdakiler bize selam veriyor,şaşırıyorduk
Önce bir şans ver,tanımaya çalış.Beğenmezsen görüşme değil miAllah'ım Allah'ımgidiciler diye insan da mı olmayak
Sizde etiket yapın belki çıkar dedim
Nasipsizler iyice kinlendim.Önce bir şans ver,tanımaya çalış.Beğenmezsen görüşme değil miAdımı bile bilmiyorlardı
İnşallah çıkar canimSizde etiket yapın belki çıkar dedim
Ama çok sevdiğim arladaşlarımda olduNasipsizler iyice kinlendim.
Durumlarda bir Antepli arkadaş var güzel güzel konuşuyor hasret gideriyorum bir yandan burada nevrestemi uzenlere şahit oluyorum.deli duygular sardı beni
Kesin çıkarİnşallah çıkar canim
Oh be nihayet birileri çıktı da rahatladım anam o neydi giAma çok sevdiğim arladaşlarımda olduAbla benim çevrem çoktu.Komşuda neymiş
Tanımayan yoktu beni
1 arkadaşım var.Hala çok samimiyiz.Daraldığımız,zaman hemen birbirimizi arıyoruz
Dualar ettiler yıllarca tayinim çıkmasın diyeDoğuma giren,haca giden herkese adımı veriyorlardı
Güzel şehir ben seviyorum
Yok abla çevrem çoktu.Öyle 3-5 kişi değilOh be nihayet birileri çıktı da rahatladım anam o neydi gi
Çok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun ınş1 saat önce yolda kaydım
Asfalta dğştüm baya yarıldı bacağım
Neyseki alnımı kurtardım
İşin garip yanı herkes izledi
Küçük bir kız abla yardım edeym sana dedi...
İnsanlık ölmüş
Allah o komşuları bildiği gibi yapsın...kendileri gibi komşuları olsunYok abla çevrem çoktu.Öyle 3-5 kişi değil
Ama komşulardan yüzüm gülmedi
Tşk ederim kirazımÇok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun ınşdikkat et kendine
Amin inşaallahAllah o komşuları bildiği gibi yapsın...kendileri gibi komşuları olsun
Geliyor gelmekte olanAmin inşaallah
Abla bu sadece benim başıma gelmedi.Çok fazla birlikte tayin gittiğimiz arkadaşlar vardı.Onların binalarıda öyleydi.Biri kafayı yefi rapor aldı,erken tayin istedi.O derece yani
Artık insanlar hep böyle ablaGeliyor gelmekte olan... Nevrestem yok bacım ben dayanamicim daha fazla demek diğer dışarılara da yapmışlar genetikleriyle oynanmış bunların...aklım almıyor. başımı öne eğdiler ya gidince hesap verecekler...
Biz öyle olmayalım kuzum.Artık insanlar hep böyle abla
Tatlım sen nasıl oldunÇok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun ınşdikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?