Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Allah'ım Allah'ım gidiciler diye insan da mı olmayak

Önce bir şans ver,tanımaya çalış.Beğenmezsen görüşme değil miAdımı bile bilmiyorlardı
Nasipsizler iyice kinlendim.
Durumlarda bir Antepli arkadaş var güzel güzel konuşuyor hasret gideriyorum bir yandan burada nevrestemi uzenlere şahit oluyorum. deli duygular sardı beni

Nasipsizler iyice kinlendim.
Durumlarda bir Antepli arkadaş var güzel güzel konuşuyor hasret gideriyorum bir yandan burada nevrestemi uzenlere şahit oluyorum. deli duygular sardı beni
Ama çok sevdiğim arladaşlarımda olduAbla benim çevrem çoktu.Komşuda neymiş
Tanımayan yoktu beni
1 arkadaşım var.Hala çok samimiyiz.Daraldığımız zaman hemen birbirimizi arıyoruz
Dualar ettiler yıllarca tayinim çıkmasın diyeDoğuma giren,haca giden herkese adımı veriyorlardı
Güzel şehir ben seviyorum

Oh be nihayet birileri çıktı da rahatladım anam o neydi gi

Çok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun ınş dikkat et kendine

Allah o komşuları bildiği gibi yapsın...kendileri gibi komşuları olsun
Amin inşaallah
Abla bu sadece benim başıma gelmedi.Çok fazla birlikte tayin gittiğimiz arkadaşlar vardı.Onların binalarıda öyleydi.Biri kafayı yedi rapor aldı,erken tayin istedi.O derece yani

Amin inşaallah
Abla bu sadece benim başıma gelmedi.Çok fazla birlikte tayin gittiğimiz arkadaşlar vardı.Onların binalarıda öyleydi.Biri kafayı yefi rapor aldı,erken tayin istedi.O derece yani
Geliyor gelmekte olan... Nevrestem yok bacım ben dayanamicim daha fazla demek diğer dışarılılara da yapmışlar genetikleriyle oynanmış bunların...aklım almıyor. başımı öne eğdiler ya gidince hesap verecekler...

Artık insanlar hep böyle abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…