Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgelmisler aşkomSağ ol aşkom
Birkaç yeni arkadaş daha var![]()
Senin canın sağolsun be gülğm ben sana ağaç yolluyamBurda bir kural var ama,her gelen Antepli Jenna'ya 1 kilo fıstık yollamak durumundakaynaşma şeysi
Tabi tabiSohbetlere katılırsın![]()
Yok kız ilk kez katılıyomAaa sende mi ilk kez katılıyorsunSeni tecrübeli gördüm burda
![]()
Buralar senden sorulur önce seninle hoşbeş etsinlerHoşgelmisler aşkom![]()
ÖğretirizMasterchef de baklava yapımı gösteriyor Somer Şef eşim beni dürtüklüyor baklava yapmayı öğren diye![]()
Öğrende tadına ilk biz bakakMasterchef de baklava yapımı gösteriyor Somer Şef eşim beni dürtüklüyor baklava yapmayı öğren diye![]()
Amaaa şaşırdım valla hep burdaymıșsın gibiYok kız ilk kez katılıyomçok sıcak kanlıyomdır hemen kaynaştım
![]()
İmkansız valla yapsam da yollasam sizlereÖğrende tadına ilk biz bakak![]()
Bi kaç arkadaşı daha önceden de tanıyorum ondan bebeğimAmaaa şaşırdım valla hep burdaymıșsın gibikanı sıcak dutum benim
![]()
Abla açma işlemleri sıfır bende yaaaÖğretiriz![]()
Aman yav ne uğraşıyon gel ben sana yediremİmkansız valla yapsam da yollasam sizlereHayatta açamam böyle yufka falan. Ha hazır yufkayla olur ama
![]()
Bende aynısını dedim eşime ne yorulacam kalk Antep e gidelimAman yav ne uğraşıyon gel ben sana yedirem![]()
Denersen yaparsınAbla açma işlemleri sıfır bende yaaa![]()