Sohbetlere katılırsınHoşbuldum ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sohbetlere katılırsınHoşbuldum ablacım
Hoşgelmisler aşkomSağ ol aşkom
Birkaç yeni arkadaş daha var
Senin canın sağolsun be gülğm ben sana ağaç yolluyamBurda bir kural var ama,her gelen Antepli Jenna'ya 1 kilo fıstık yollamak durumunda kaynaşma şeysi
Tabi tabiSohbetlere katılırsın
Garadutum çatalkaram geldi iyi ki geldiBennde.
Yok kız ilk kez katılıyom çok sıcak kanlıyomdır hemen kaynaştımAaa sende mi ilk kez katılıyorsun Seni tecrübeli gördüm burda
Hoşgeldin şeker kız candyTabi tabi
Buralar senden sorulur önce seninle hoşbeş etsinlerHoşgelmisler aşkom
ÖğretirizMasterchef de baklava yapımı gösteriyor Somer Şef eşim beni dürtüklüyor baklava yapmayı öğren diye
Öğrende tadına ilk biz bakakMasterchef de baklava yapımı gösteriyor Somer Şef eşim beni dürtüklüyor baklava yapmayı öğren diye
Amaaa şaşırdım valla hep burdaymıșsın gibi kanı sıcak dutum benimYok kız ilk kez katılıyom çok sıcak kanlıyomdır hemen kaynaştım
İmkansız valla yapsam da yollasam sizlere Hayatta açamam böyle yufka falan. Ha hazır yufkayla olur amaÖğrende tadına ilk biz bakak
Bi kaç arkadaşı daha önceden de tanıyorum ondan bebeğimAmaaa şaşırdım valla hep burdaymıșsın gibi kanı sıcak dutum benim
Abla açma işlemleri sıfır bende yaaaÖğretiriz
Aman yav ne uğraşıyon gel ben sana yediremİmkansız valla yapsam da yollasam sizlere Hayatta açamam böyle yufka falan. Ha hazır yufkayla olur ama
Bu anı yaşamış gibiyiz
Bende aynısını dedim eşime ne yorulacam kalk Antep e gidelim O kadar çok gelmek istiyorum ki Antep e hunharca yemek istiyorumAman yav ne uğraşıyon gel ben sana yedirem
Denersen yaparsınAbla açma işlemleri sıfır bende yaaa
Bende bilmiyorumAbla açma işlemleri sıfır bende yaaa