En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Oh bee sonunda oy verdiğim biri kazandı tebrikler çok güzel gorunuyordu eminim tadı da iyidir.

Hamd olsun canım iyiyim depremle korktum cok halada tedirginiz dua et bize kuzum
Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var

Misafir vardı sonra biz gittik tatile sonra yine misafir yeni boşa çıktım ve bugün diyete başladım
Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar

Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar
Evde yap yürüyüşe çık nereye kadar salona gideceksin

Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var
Amin canım benim Allah razı olsun
Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle..
Rabbim kabul etsin inşallah

Amin canım benim Allah razı olsun
Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle..
Rabbim kabul etsin inşallah
Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma

Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma
Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere

Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere
Amin birbirimizin günahının affı içinde dua edelim lütfen.. Rabbim yüz kızartıcı günah ile açığa vurmasın bizi inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…