KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.893 154.584 598 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.561 Minik meleklerim .!.: Himm anladım canım benim eşim yasatiyor hep bunu bana sık boğaz etmek istemiyorsun ankadigim kadariyka ...inşallah hersey yolunda gider sıkıntı yaşamadan Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum .hastalık kötü hastalıktan o yüzden insan elinden geleni yapmak istiyor
Minik meleklerim .!.: Himm anladım canım benim eşim yasatiyor hep bunu bana sık boğaz etmek istemiyorsun ankadigim kadariyka ...inşallah hersey yolunda gider sıkıntı yaşamadan Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum .hastalık kötü hastalıktan o yüzden insan elinden geleni yapmak istiyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.562 Dahliadivin .!.: Madem düştüm bu tarafa bisey sorayim onumuzdeki ay ne pisiriyoruz bellimi Genişletmek için tıkla... Buradan çıkış yok:)
Dahliadivin .!.: Madem düştüm bu tarafa bisey sorayim onumuzdeki ay ne pisiriyoruz bellimi Genişletmek için tıkla... Buradan çıkış yok:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.563 -cantanem- .!.: Korku adama herşeyi yaptırıyor NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benim tarife talip var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı vereyim mi:)
-cantanem- .!.: Korku adama herşeyi yaptırıyor NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benim tarife talip var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı vereyim mi:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.564 Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.565 alimiyon .!.: kim ise artık o tarifime göz diken Genişletmek için tıkla... Tarifi yapınca ortaya çıkar
alimiyon .!.: kim ise artık o tarifime göz diken Genişletmek için tıkla... Tarifi yapınca ortaya çıkar
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.566 Nevreste .!.: Olmaz mı vereyim mi:) Genişletmek için tıkla... Yok, cuma yapacağım. Kim oldugunu az çok tahmin ediyorum
Nevreste .!.: Olmaz mı vereyim mi:) Genişletmek için tıkla... Yok, cuma yapacağım. Kim oldugunu az çok tahmin ediyorum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.567 -cantanem- .!.: Yok, cuma yapacağım. Kim oldugunu az çok tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Yani yapmazsanız ben bile yaparım tarif bulamadım
-cantanem- .!.: Yok, cuma yapacağım. Kim oldugunu az çok tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Yani yapmazsanız ben bile yaparım tarif bulamadım
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.568 Nevreste .!.: Yani yapmazsanız ben bile yaparım tarif bulamadım Genişletmek için tıkla... Güveç yapacak var mı güveç yap
Nevreste .!.: Yani yapmazsanız ben bile yaparım tarif bulamadım Genişletmek için tıkla... Güveç yapacak var mı güveç yap
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.569 -cantanem- .!.: Güveç yapacak var mı güveç yap Genişletmek için tıkla... Güveç yapıldı canım görmedin mi:)
-cantanem- .!.: Güveç yapacak var mı güveç yap Genişletmek için tıkla... Güveç yapıldı canım görmedin mi:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.570 Nevreste .!.: Güveç yapıldı canım görmedin mi:) Genişletmek için tıkla... Tandır yap o zmaan Malatya'da yaptıgın yemekten yap
Nevreste .!.: Güveç yapıldı canım görmedin mi:) Genişletmek için tıkla... Tandır yap o zmaan Malatya'da yaptıgın yemekten yap
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.571 -cantanem- .!.: Tandır yap o zmaan Malatya'da yaptıgın yemekten yap Genişletmek için tıkla... Tandır yapılacak:) Patlıcan yemeği yapabilirim aslında ama bekliyorum biri bırakır alırım son günlere girdik oda yok:)
-cantanem- .!.: Tandır yap o zmaan Malatya'da yaptıgın yemekten yap Genişletmek için tıkla... Tandır yapılacak:) Patlıcan yemeği yapabilirim aslında ama bekliyorum biri bırakır alırım son günlere girdik oda yok:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.572 Nevreste .!.: Tandır yapılacak:) Patlıcan yemeği yapabilirim aslında ama bekliyorum biri bırakır alırım son günlere girdik oda yok:) Genişletmek için tıkla... Tüm et yemekleri alınmış, kim yapacak acaba fırın yemegi yap bence
Nevreste .!.: Tandır yapılacak:) Patlıcan yemeği yapabilirim aslında ama bekliyorum biri bırakır alırım son günlere girdik oda yok:) Genişletmek için tıkla... Tüm et yemekleri alınmış, kim yapacak acaba fırın yemegi yap bence
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.573 -cantanem- .!.: Tüm et yemekleri alınmış, kim yapacak acaba fırın yemegi yap bence Genişletmek için tıkla... Aynen alındı ama yapmadılar bekliyorum:) Olabilir bakalım:)
-cantanem- .!.: Tüm et yemekleri alınmış, kim yapacak acaba fırın yemegi yap bence Genişletmek için tıkla... Aynen alındı ama yapmadılar bekliyorum:) Olabilir bakalım:)
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.574 Minik meleklerim .!.: @Kutsal_zebra Kirmizi pabuc @Zipzip- Genişletmek için tıkla... Canım naber
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.790 14.555 208 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.575 -cantanem- .!.: Tarifi yapınca ortaya çıkar Genişletmek için tıkla... çok merak ettim şimdi
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.576 Minik meleklerim .!.: @-Nana- C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. balbocuuu (sen bizi çok bosladin he ) @HanimKelesimiGetir :)) Genişletmek için tıkla... Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:))
Minik meleklerim .!.: @-Nana- C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. balbocuuu (sen bizi çok bosladin he ) @HanimKelesimiGetir :)) Genişletmek için tıkla... Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:))
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.893 154.584 598 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.577 balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin işlerinde
balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin işlerinde
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.990 300.758 698 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.578 balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok gecmis olsun yanık ne durumda şuan
balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok gecmis olsun yanık ne durumda şuan
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.275 152.043 898 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.579 balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir
balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.215 608.234 1.098 43 Malatya 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.580 balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım
balbocuuu .!.: Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum. Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm Sen nasilsinn bakalim:)) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım