Ohhh ne güzel oda kalsın okulda:)Ayy canım iyim çok şükür...
Okula getir-götür koşturuyorum:)))
Küçük kızımda ablasıyla okula gidince eve gelmek istemiyor:))))
Geçmiş olsun canım sanada
Sen nasılsın?
İyiyim canım çok şükür teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ne güzel oda kalsın okulda:)Ayy canım iyim çok şükür...
Okula getir-götür koşturuyorum:)))
Küçük kızımda ablasıyla okula gidince eve gelmek istemiyor:))))
Geçmiş olsun canım sanada
Sen nasılsın?
Aynı durumdayım canımGecmis olsun canim benimde bi randevu alip cektrmem lazim ama ne zaman : ( korkudan disciye gitmiyom
Üyelik iptali gibi görünüyor canım bilmiyorum
Bende fark ettim. Bi sedelya geçici olarak pasif edilmiş. Üzüldüm yaa. Arkadaşlarımız, sohbet ediyorduk. Daha yarışmalar gecirecektik beraber.Üyelik iptali gibi görünüyor canım bilmiyorum![]()
Evet öyle görünüyorÜçünündemi?
Saolasin hem iyi fircalanmiyo filan dert sadece. Korkumu yendigim an randevumu alicsm insallahAynı durumdayım canımDüşün çocuklar beni telkin ediyorlar
Ama bu sefer başaracağım inşaallah
Sanada geçmiş olsun![]()
Aynen canım bende üçüne üzüldümBende fark ettim. Bi sedelya geçici olarak pasif edilmiş. Üzüldüm yaa. Arkadaşlarımız, sohbet ediyorduk. Daha yarışmalar gecirecektik beraber.![]()
İşte ben bu yaz çok acı çektim.Artık taketti canımaSaolasin hem iyi fircalanmiyo filan dert sadece. Korkumu yendigim an randevumu alicsm insallah
İyi de sadece ban yetmiyor mu neden üyelik iptali ki sadece konuşmuşlar ne var ki bunda hâlâ anlayamadım. Tüm diyet topiğindekiler mi iptal edilmişÜyelik iptali gibi görünüyor canım bilmiyorum![]()
Canım orasını biz bilemeyiz.Sizinde müdahil olmanızı istememİyi de sadece ban yetmiyor mu neden üyelik iptali ki sadece konuşmuşlar ne var ki bunda hâlâ anlayamadım. Tüm diyet topiğindekiler mi iptal edilmiş![]()
Yok ben olmam zaten ama çok üzüldüm elalis karamel sidelya içinCanım orasını biz bilemeyiz.Sizinde müdahil olmanızı istemem![]()
Bende fark ettim. Bi sedelya geçici olarak pasif edilmiş. Üzüldüm yaa. Arkadaşlarımız, sohbet ediyorduk. Daha yarışmalar gecirecektik beraber.![]()
Bende fark ettim. Bi sedelya geçici olarak pasif edilmiş. Üzüldüm yaa. Arkadaşlarımız, sohbet ediyorduk. Daha yarışmalar gecirecektik beraber.![]()
Bende çok üzüldümYok ben olmam zaten ama çok üzüldüm elalis karamel sidelya için![]()
Amin benimkide iltihaplanma filan oldu zor valla..İşte ben bu yaz çok acı çektim.Artık taketti canıma
O yüzden gitmeye karar verdim:)
Hatta bugün orada beklerken eşim yanımdan bir ara ayrıldı.Kızıma diyorum hadi kalkın gidelim.Babana birşey yokmuş girdik baktık deriz diyorum
Darısı başına canım:)
Canım orasını biz bilemeyiz.Sizinde müdahil olmanızı istemem![]()
Aynen yaBende çok üzüldümYani onlara ,sohbetlerine ve sunumlarına çok alışmıştık
![]()
Bu yaz o kadar çok ilaç aldım kiAmin benimkide iltihaplanma filan oldu zor valla..
Net bilgim yok canım:)Tartışma durumu mu var anlamadim?
Diyet grubu komple mi gitti?