• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .

Önce madalyam gelsin sonra katilirim :P

Saka bir yana elimin altında istediğim tür et yok ve buzlukta da kurbandan kalan etler var şimdi onların üzerine bir daha gidip alamadım ama aklımda ablacığım :)

Önce madalyam gelsin sonra katilirim :p

Saka bir yana elimin altında istediğim tür et yok ve buzlukta da kurbandan kalan etler var şimdi onların üzerine bir daha gidip alamadım ama aklımda ablacığım :)
Bencede sen katilma sansimizi azaltma iyice:))
Sahi tebrik edememistim seni gordugum iyi oldu:) tebrik ederim canim, umarim yakinda madalyanida alirsin:)

Bencede sen katilma sansimizi azaltma iyice:))
Sahi tebrik edememistim seni gordugum iyi oldu:) tebrik ederim canim, umarim yakinda madalyanida alirsin:)

Valla bu tarifle şansa pek ihtiyacın yok gibi canım ;)
Ben 12 kere katıldığım için illa ki kazanılıyor canım sondan üçüncü olduğum tarifleri de gördük :D inşallah ben de madalyama kavuşurum sen de birinciliğe :P

Valla bu tarifle şansa pek ihtiyacın yok gibi canım :KK66:
Ben 12 kere katıldığım için illa ki kazanılıyor canım sondan üçüncü olduğum tarifleri de gördük :KK70: inşallah ben de madalyama kavuşurum sen de birinciliğe :p
1. Olan senden duymak gururumu
Oksadi dogrusu:) nasip canim olsa iyi olmazsada onumuzdeki turlara bakariz:) egleniyoruz guzel guzel valla:)

Back
X