En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Dogumun normal olacaksa haber verme:))

En sinir olduğum erkek tipi
Gamsız değil de, onlar koskoca insanlar orta yolu bulurlar diyor, kalp kırmayalım diyor, çok taktığımı görünce ikiside gelmesin hemşire tutalım diyor, bana karşı duyarsız değil annemle annesi için duyarsız aslında.

Ahh nevos valla asil sorun kocalarimizda bence: ( ya zaten bizde gal mi oluyo is yapalim? Dert anlatalim? Anam bu kv lerde sanki krndileri kadin degil dogurmamislar gibi bi havalara giriyolar. Yaw icinizden koca cocuk cikmis iskence cekiyoz resmen.
10 günden sonra ayaklandım.Kızlar küçük kimse bakmıyor.Yıkamak gerekiyor.Herşeyi kendim yapınca eğil kalk dikişler zorlanmış.Doktor çok kızdı.1 ay özen göstermeliydin dedi.Sonra doktorun söylediklerini söyleyince söyleneni hiç söylemeyeyim8 yıldır hala aynı acıyı çekiyorum:)

Bencede hemsire tutun mis gibi bakar kafa rahat olur.. valla lohusaliktaki seyler sobra cikiyo: (

Ne dediler: ( ya nevos teorik olarak 6 hafta araba surmek bile yasak sezeryanliysan. Karin kaslariyla ilgi bi durum. Dogum normalse 6 hafta spor yasak mesela. Ya iste yasaniyor: (

Canım kadına sadece annem varken gelme dedik beni istemiyorsunuz dedi, hiç gelme desek ne diyecek
Ben serklajlıyım yerimden kalkamadığım dönem oldu, 1 kere çağırmadım, temizliğe yardımcı gelir, yemek dışardan söylenir ama asla ihtiyacım var gel demedik, doğumda da demeyiz de görev ediniyorlar, kendi annem de 20 gün kalırım diye plan yapmış, ne var o kadar 7 gün kal yeter 20 gün çok ihtiyacım olmaz o kadar dedim, kendiminkine rahat rahat söylüyorum alınmıyor.

Son düzenleme:
Anlatinca tekrar yaşıyomus gibi oluyor değil mi ?

Merak ettim. Bi kaç bişey anlat hele ?
Offf sürekliYok ya boşver bunca yıl konuşmadım yine bana kalsın:)

Ne dediler: ( ya nevos teorik olarak 6 hafta araba surmek bile yasak sezeryanliysan. Karin kaslariyla ilgi bi durum. Dogum normalse 6 hafta spor yasak mesela. Ya iste yasaniyor: (
Canım benim ilk hamilelikte problemliydi:)Düşün ben uyuşmadan beni kestiler ve daha doğum yeni bitmiş ameliyat masasında çığlık çığlığa kalktım:)Normalde saatler sürer:)

Sen deme esin desin zaten:)) cogu kisi diyo kadinlar cok abartiyo lohusaligi bilmem ne.. yaw abartsakta yeri yani. Bak benim en kucuk 11 aylik hala vucudum toparlanmadi belkide toparlanmicak eskisi gibi..bunca skntinin arasinda kv ile ugrasmak.. golge etme baska ihsan istemem diycen:)

Kime dokunsak, ahh kayinvalilde diyor

Boşuna demiyorum.

Kaynana, kanayan yara
Benim derdim sadece bir arada olmamaları ya, Tek başına bir kayınvalide sorunum yok yoksa. annem de çok fenaErkek kardeşim evlenince kesinlikle gelinin evine yollamam annemi

Canım benim ilk hamilelikte problemliydi:)Düşün ben uyuşmadan beni kestiler ve daha doğum yeni bitmiş ameliyat masasında çığlık çığlığa kalktım:)Normalde saatler sürer:)
Nasil? Genel anestezimiydi seninki? Uyusmadim demedin mi: (

Canım zaten eşin de yanında değil mi? Siz ikiniz evelallah her işi halledersiniz. Anneler torunu sevsin gitsin yeter. Cokkk ihtiyaç olursa zaten cagirirsiniz

Bu arada cocodan haber var mı?

Nasil? Genel anestezimiydi seninki? Uyusmadim demedin mi: (
Yok genel değildi:)Dedim sonra bir iğne yaptılar.Konuşuyormuşum ama hatırlamıyorum sonra uyandığımda çok ciddi ağrılarla uyandım.Canım benim ikizler biraz geç oldu çok nazlılardı çok sorunlar yaşadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…