En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ben hiç ayiklamam hatta sardalya küçükse onu bile yerim :)) kılçık da çok faydalıymis vücuda :)
Geçen gün istavrit kılçığı damağıma yapıştı, çıkarana kadar ne çektim, eksik olsun faydası:deli:

Sadece hamsi kuşu, hamsi pilavı ve hamsili ekmek yaparken ayıklarım. Tavayı kılçıklı yeriz :kk77:
Karadenizli misin ben tavadan başkasını bilmem palamut u fırında yaparim cipurayo da artık tavada kızartıyorum suyu çok güzel oluyor

Bugün al al dedim durdum eşim park yeri bulamayınca inemedik pazara :KK11:

Suyu değil ayyyy yazacaktım klavye sağolsun :(

Geçen gün istavrit kılçığı damağıma yapıştı, çıkarana kadar ne çektim, eksik olsun faydası:deli:
Yok ben dikkatliyim boyutuna göre yiyorum kılçıklı birde ben çıtır çıtır kizartirim yumuşak bırakmam o zamanda bayağı pişiyor kılçık batmiyor

Karadenizli misin ben tavadan başkasını bilmem palamut u fırında yaparim cipurayo da artık tavada kızartıyorum suyu çok güzel oluyor

Bugün al al dedim durdum eşim park yeri bulamayınca inemedik pazara :KK11:
Annem moxti laz canım, bizde her türlü balık yenir.

Annem moxti laz canım, bizde her türlü balık yenir.
Bizde de varmış lazlik ama bizlerde hiç etkisi yok şuan yaşadıgik yerde büyümüş 3 kuşak o yüzden pek laz gibi değiliz :)

Bizde de varmış lazlik ama bizlerde hiç etkisi yok şuan yaşadıgik yerde büyümüş 3 kuşak o yüzden pek laz gibi değiliz :)
Bizim yaşadığımız yerde laz-gürcü çoğunlukta. Gelenek-görenekleri, yeme-içmeleri birdir. Eşim de laz. :KK53:

Bizim yaşadığımız yerde laz-gürcü çoğunlukta. Gelenek-görenekleri, yeme-içmeleri birdir. Eşim de laz. :KK53:
Himm anladım bu kadar balık çeşidi normal o zaman biz ozumuzu kaybetmisiz benim bı taraf yörük zaten :)

Yine karar vermekte zorlandığım,harika tarifler ve sunumların olduğu bir yarışma olmuş. En Büyük KKHepinizin ellerine ,emeğine sağlık..:KK36:
Oyumu benimde çok severek yaptığım ve beğendiğim Fırında Kuzu Kol tarifine verdim..Hoppa
Bol şanslar herkese :KK36:

Yine karar vermekte zorlandığım,harika tarifler ve sunumların olduğu bir yarışma olmuş. En Büyük KKHepinizin ellerine ,emeğine sağlık..:KK36:
Oyumu benimde çok severek yaptığım ve beğendiğim Fırında Kuzu Kol tarifine verdim..Hoppa
Bol şanslar herkese :KK36:
Tşk ederim çok sevindim :21::KK36:

Keşke şimdi de olsa gerçekten bı çok güzel tarifin önüne sunumda kullanılan sık sıkırdim şeyler bile gecebiliyor sunumum iyi değil diye söylemiyorum bunu sadece görsel e oy veren bı çok kişi olduğu için diyorum :KK43:

Tadamadığımız için elbette
sunum ve görsele veriyoruz
Keşke tatma şansımız olsaydı

Et yemeklerinde görünüşe göre karar vermek bence haksızlık. Görünüş sıradan olup yumuşacık bir pirzola benim için 10 numaradır. Ama burada öyle bi şans yok görünüşe görede oy vermicem. Oy vermeyeceğimi bildirir iyi geceler dilerim.

Niye anlattıysam neden oy vermediğimi :KK53:

Hepimiz görsele oy veriyoruz
Keşke tatma şansımız olsa

Back