• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı:KK14:
Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı:KK14:
Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))

Ikimiz kazanirsak hem prolugu alcakmis hem madalyayi hemde hediyeyi.. bana ne vercekmis biliyon mu? Madalyanin kurdelasini:)) bide trip atiyo:))
Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun:63:
E Allah razı olsun, iyi bari kurdelayı verecek kadar yüce gönüllü çıkmış:KK70::KK70:
Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm:KK14:
Iste birde trip atiyo:)) yok bide kendini hakli gostermeye calisiyo:)

O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o:KK70:

Zaten evliyim canım:halay:

Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun:63:

Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))

Biliyorum canım, durumun imkansızlığını kavra diyeydi o örnek:KK30:

Back