- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olması bile yetmeyebilirO şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o![]()
Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı![]()
Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))Kendi kendine tribal enfeksiyon geçiriyor, benim suçum yok, gel beraber katilalim dedi. Hediye konusunda uzlaşma olmayınca cirkefe bağladı![]()
Bu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyiAşık olması bile yetmeyebilir![]()
Devir çok fena olduBu devirde baba oğula bağışlamaz o kadar şeyi![]()
Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsunIkimiz kazanirsak hem prolugu alcakmis hem madalyayi hemde hediyeyi.. bana ne vercekmis biliyon mu? Madalyanin kurdelasini:)) bide trip atiyo:))
Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririmE Allah razı olsun, iyi bari kurdelayı verecek kadar yüce gönüllü çıkmış![]()
Iste birde trip atiyo:)) yok bide kendini hakli gostermeye calisiyo:)
O şartları kabul edecek birini bulursan evlen, bayağı sırılsıklam aşıktır sana o![]()
Niye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun
Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm
Zaten evliyim canım![]()
Biliyorum canım, durumun imkansızlığını kavra diyeydi o örnekNiye küçükken okulda öğretmen takarken küçümseme değil Sevinç duyuyordun. Şimdi kırmızı Kurdela begenmiyorsun
Öyle tabi. Olmazsa benim bu madalyayı da veririm
Zaten evliyim canım![]()
Heaaa ben dimi? Canana da yutturamadin.. hic demiyosunki acaba acaip bi teklifte mi bulundum:)) yohhh olur mu hep suclu tontriko:))
Çok teşekkür ederim canım, sağol![]()
Sanki kazandikta bana veriyo bide:)))tamam senin olsun madalya.
Bozdur bozdur harcarsin![]()
O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadıKocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))
Teşekkür ederiz canım![]()
Kocanide 1 kurdelayla kandirdiysan helal olsun esine:)) adam harbiden asik olmus sana:))
Sağol canım, lezzeti ayrı güzel. Keşke tatma şansınız da olsa :)İsmi de sunumu da dikkatimi çekti tadını bilsem daha okkalı oy verirdim de:))))) ellerine sağlık bol şans![]()
Ne dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim??Tövbe estağfirullah
![]()
Off tontri, ben senle yarışmaktan vaz geçtim. Cucuk falan yok sanaSanki kazandikta bana veriyo bide:)))
Kocasını kurdelayla nasıl kandıracakNe dedimki istigfar cekiyosun:) ayip bise mi dedim??
O benim mavi gözlerime vuruldu bikere. Kurdelaya gerek kalmadı![]()
Valla ben gayet masum bisey demistim ama tabii derinlere inersen malzeme cikabilir:)Kocasını kurdelayla nasıl kandıracakAçıklama yapma tabi, ayrıntı istemiyorum
![]()