Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisik bi arkadasti gercekten. hatirliyorum onu..biraz tutarsiz gibiydi: ( belkide bana oyle gelmistirYazdığı şeyi görmemiştim.Cidden sinirlendim![]()
Bugun markette gordum arpacik sogan:)) dedim bi tabak kavur pisir kazeni etiketle:)) aguhahaYeni kategoriyi buldumArpacık soğanlar yarışıyor
![]()
Kanal tedavisini ben yaptıracağım yapınca söylerimKanal tedavisi hiç yaptırmadım,var 1 tane yapılacakta kaçıyorum nedense.
Belki ondan vermedi ne biliyoruzBugun markette gordum arpacik sogan:)) dedim bi tabak kavur pisir kazeni etiketle:)) aguhaha
Boşverin artık canım inan konuştuğunuza değmiyor:)
Yazdığı şeyi görmemiştim.Cidden sinirlendim![]()
Boşverin kim ne yaparsa kendine yaparBende gittiği zaman profile bakim dedim. Öyle yazınca şaşırdım açıkçası. Hiç beklemiyordum![]()
Verecek oy kaldı mı hepsini aldınOylar Yasmineoylar Yasmine
![]()
Tonriko fazla ileri gidiyorsun, geri bas.Bugun markette gordum arpacik sogan:)) dedim bi tabak kavur pisir kazeni etiketle:)) aguhaha
Daha oyların %10 u kullanılmadıVerecek oy kaldı mı hepsini aldın![]()
Bilmiyozda dilimize dustu bi kere:))Belki ondan vermedi ne biliyoruz![]()
Yok be ondan olur muTonriko fazla ileri gidiyorsun, geri bas.
Resmen yemeğimi aşağılara çekmiş. Soğana verdi diyor. Illa kazeni mi etiketleyeyim![]()
Niyeki? Yaw ovuyorum cucuk sogani: (Tonriko fazla ileri gidiyorsun, geri bas.
Resmen yemeğimi aşağılara çekmiş. Soğana verdi diyor. Illa kazeni mi etiketleyeyim![]()
Otantik örtüsü ve pattis-soğana verilmiştir oyYok be ondan olur muSunumun şahane
Yemek farklı ve eminiz çok lezzetli
![]()
Komplo kuruyorlar bana. Soğan da soğan, yetti gayrı canımaYok be ondan olur muSunumun şahane
Yemek farklı ve eminiz çok lezzetli
![]()
En kolay yemek o diyorsunOtantik örtüsü ve pattis-soğana verilmiştir oy
Tepsiye dök, fırına yollamak için kocanın evde olduğu günü bekle, onu bile kendi götürmedi![]()
Yok onlar seni kıskanıyor.Bu kategori bambaşka bir sunumla geldin.Sen beni görseydin senin sunumu gördüğümdeKomplo kuruyorlar bana. Soğan da soğan, yetti gayrı canıma![]()