En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kurt dökme operasyonu diyorsun yani. Dök bakalım

bende fark ettim. Kaç gündür erkenci Rabbim bizede nasip etsin
Evet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş var Hanım hanımcık çıldırcam Ayaklarıma yara bandı takayımda topuklu acıtmasın

Evet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş var Hanım hanımcık çıldırcam Ayaklarıma yara bandı takayımda topuklu acıtmasın
O kadar yaniyapıştır evet. Sonra işe gidince acıdan yuruyemezsin kediciklerin napyor. Çok sevimliler maşallah hediyen geldiğinde kutunun içine girmişti ya. Çok sevimli

O kadar yaniyapıştır evet. Sonra işe gidince acıdan yuruyemezsin kediciklerin napyor. Çok sevimliler maşallah hediyen geldiğinde kutunun içine girmişti ya. Çok sevimli
Yavrukuşlarım çok iyiler. 2 gündür değişik bir şekilde yaramazlar . Hep kavga ediyorlar . Birde havalar soğumaya başladı sanırım üşüyolar afedersin totoşumdan ayrılmıyolar. Oturdugumu gördüklerinde hep üstümdeler

Kutulara bayılırlar hatta onun için ölesiye kavga ederler
Hatta kutuya koyarım kutuyu kapatırrım haytta aç demezler Onun içinde saatlerce kalırlar
Tek sorun kutudan sıkılınca onu ısırarak koparıp butun evi kutu parçaları yaparlar

Gözümde canlandı da, baya eğlenceli.

Ne yapsınlar sıcak yer arıyorlar demek ki

Ben kuş besledim, balık besledim evcil hayvan olarak. kediye bakamam heralde

Gözümde canlandı da, baya eğlenceli.

Ne yapsınlar sıcak yer arıyorlar demek ki

Ben kuş besledim, balık besledim evcil hayvan olarak. kediye bakamam heralde
Kedi bakılabılcek en kolay hayvan
Kendi kendine bakıyor
Bende köpek besleyemem mesela o çok ilgi istiyor .
Bende kuş besledım . Öldü
Balık besledım hatta buyuk bır akvaryumum vardı Çikletlerim var dı . Maalesef hepsi öldü
Onları beslerken tek sıkıntım onları öpüp koklayamamamdı
Keidler öylemi bir mıncırıyorum ki sorma

Bende biliyodum ona verceni kazenin. Tek cucuk sogan onda cunku:))
Tontiş, şimdi benim yemeğim güzel değilde, kazen soğana mı oy verdi diyorsun ?
Ayy ne güzel. Şimdi kedisi olana ne denir, bilemedim. Rabbim mutluluğunuzu bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…