- 8 Nisan 2017
- 57.020
- 301.138
- 698
Sen yine ilerliyorsun, ben öyle yerinde sayıyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine ilerliyorsun, ben öyle yerinde sayıyorum.![]()
Kurt dökme operasyonu diyorsun yani. Dök bakalımGünaydınn
Bugün kına var . Ayaklarım şişene kadar oynucam yıne![]()
bende fark ettim. Kaç gündür erkenciYasmini oy heyecanı uyku tutmuyor
Normalde bu kadar erken günaydın yazmazdi![]()
e baktıkk bildim tamam, benim göstediğim köfte ne onu söyleEki Görüntüle 2192330
İşte dana rosto bu, kıyma yasak bu kategoride.
Neye gülim, neden gülim, nasıl gülimgülmedin mi![]()
günaydınlar bu arada![]()
Evet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş varKurt dökme operasyonu diyorsun yani. Dök bakalım
bende fark ettim. Kaç gündür erkenciRabbim bizede nasip etsin
![]()
O kadar yaniEvet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş varHanım hanımcık çıldırcam
Ayaklarıma yara bandı takayımda topuklu acıtmasın
![]()
gül hep ne olursa olsun!Neye gülim, neden gülim, nasıl gülim![]()
Yavrukuşlarım çok iyiler. 2 gündür değişik bir şekilde yaramazlar . Hep kavga ediyorlar . Birde havalar soğumaya başladı sanırım üşüyolar afedersin totoşumdan ayrılmıyolar. Oturdugumu gördüklerinde hep üstümdelerO kadar yaniyapıştır evet. Sonra işe gidince acıdan yuruyemezsin
kediciklerin napyor. Çok sevimliler maşallah
hediyen geldiğinde kutunun içine girmişti ya. Çok sevimli
![]()
gül hep ne olursa olsun!
Gözümde canlandı da, baya eğlenceli.Yavrukuşlarım çok iyiler. 2 gündür değişik bir şekilde yaramazlar . Hep kavga ediyorlar . Birde havalar soğumaya başladı sanırım üşüyolar afedersin totoşumdan ayrılmıyolar. Oturdugumu gördüklerinde hep üstümdeler
Kutulara bayılırlar hatta onun için ölesiye kavga ederler
Hatta kutuya koyarım kutuyu kapatırrım haytta aç demezlerOnun içinde saatlerce kalırlar
Tek sorun kutudan sıkılınca onu ısırarak koparıp butun evi kutu parçaları yaparlar![]()
kazen bile vermiş ya kuzumm daha ne istiyon almış oldun madalyanısuan 4 oyla neye guleyim ki. Bak sen bile vercem dedin ama yok
![]()
Evet kazen verdi, sağolsun.kazen bile vermiş ya kuzumm daha ne istiyon almış oldun madalyanı![]()
Bende biliyodum ona verceni kazenin. Tek cucuk sogan onda cunku:))kazen bile vermiş ya kuzumm daha ne istiyon almış oldun madalyanı![]()
Kedi bakılabılcek en kolay hayvanGözümde canlandı da, baya eğlenceli.
Ne yapsınlar sıcak yer arıyorlar demek ki
Ben kuş besledim, balık besledim evcil hayvan olarak.kediye bakamam heralde
![]()
Benımde MAGNOLİAMDA Lisabella vermiştiEvet kazen verdi, sağolsun.bişe pro olsam fena olmazdı.
![]()
Tontiş, şimdi benim yemeğim güzel değilde, kazen soğana mı oy verdi diyorsun ?Bende biliyodum ona verceni kazenin. Tek cucuk sogan onda cunku:))
Kedi bakılabılcek en kolay hayvan
Kendi kendine bakıyor
Bende köpek besleyemem mesela o çok ilgi istiyor .
Bende kuş besledım . Öldü
Balık besledım hatta buyuk bır akvaryumum vardı Çikletlerim var dı . Maalesef hepsi öldü
Onları beslerken tek sıkıntım onları öpüp koklayamamamdı
Keidler öylemi bir mıncırıyorum ki sorma![]()
![]()