• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kurt dökme operasyonu diyorsun yani. Dök bakalım:KK53:

bende fark ettim. Kaç gündür erkenci:KK53: Rabbim bizede nasip etsin:KK45:
Evet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş var :olamaz: Hanım hanımcık çıldırcam :KK76: Ayaklarıma yara bandı takayımda topuklu acıtmasın :deli:

Evet aslında yarın iş olmasa daha da çıldırabılırdım ama yarın iş var :olamaz: Hanım hanımcık çıldırcam :KK76: Ayaklarıma yara bandı takayımda topuklu acıtmasın :deli:
O kadar yani:KK70:yapıştır evet. Sonra işe gidince acıdan yuruyemezsin:KK45: kediciklerin napyor. Çok sevimliler maşallah:KK68: hediyen geldiğinde kutunun içine girmişti ya. Çok sevimli:-)

O kadar yani:KK70:yapıştır evet. Sonra işe gidince acıdan yuruyemezsin:KK45: kediciklerin napyor. Çok sevimliler maşallah:KK68: hediyen geldiğinde kutunun içine girmişti ya. Çok sevimli:-)
Yavrukuşlarım çok iyiler. 2 gündür değişik bir şekilde yaramazlar . Hep kavga ediyorlar . Birde havalar soğumaya başladı sanırım üşüyolar afedersin totoşumdan ayrılmıyolar. Oturdugumu gördüklerinde hep üstümdeler :olamaz:

Kutulara bayılırlar hatta onun için ölesiye kavga ederler :KK53:
Hatta kutuya koyarım kutuyu kapatırrım haytta aç demezler :D Onun içinde saatlerce kalırlar o_O
Tek sorun kutudan sıkılınca onu ısırarak koparıp butun evi kutu parçaları yaparlar :silah::ruh:

Yavrukuşlarım çok iyiler. 2 gündür değişik bir şekilde yaramazlar . Hep kavga ediyorlar . Birde havalar soğumaya başladı sanırım üşüyolar afedersin totoşumdan ayrılmıyolar. Oturdugumu gördüklerinde hep üstümdeler :olamaz:

Kutulara bayılırlar hatta onun için ölesiye kavga ederler :KK53:
Hatta kutuya koyarım kutuyu kapatırrım haytta aç demezler :KK70: Onun içinde saatlerce kalırlar o_O
Tek sorun kutudan sıkılınca onu ısırarak koparıp butun evi kutu parçaları yaparlar :silah::ruh:
Gözümde canlandı da, baya eğlenceli. :KK45:

Ne yapsınlar sıcak yer arıyorlar demek ki:KK53:

Ben kuş besledim, balık besledim evcil hayvan olarak. :KK45: kediye bakamam heralde:KK48:

Gözümde canlandı da, baya eğlenceli. :KK45:

Ne yapsınlar sıcak yer arıyorlar demek ki:KK53:

Ben kuş besledim, balık besledim evcil hayvan olarak. :KK45: kediye bakamam heralde:KK48:
Kedi bakılabılcek en kolay hayvan :deli:
Kendi kendine bakıyor :KK53:
Bende köpek besleyemem mesela o çok ilgi istiyor .
Bende kuş besledım . Öldü :olamaz:
Balık besledım hatta buyuk bır akvaryumum vardı Çikletlerim var dı . Maalesef hepsi öldü :olamaz:
Onları beslerken tek sıkıntım onları öpüp koklayamamamdı :D
Keidler öylemi bir mıncırıyorum ki sorma :D :D

Bende biliyodum ona verceni kazenin. Tek cucuk sogan onda cunku:))
Tontiş, şimdi benim yemeğim güzel değilde, kazen soğana mı oy verdi diyorsun ?:sinirli:
Kedi bakılabılcek en kolay hayvan :deli:
Kendi kendine bakıyor :KK53:
Bende köpek besleyemem mesela o çok ilgi istiyor .
Bende kuş besledım . Öldü :olamaz:
Balık besledım hatta buyuk bır akvaryumum vardı Çikletlerim var dı . Maalesef hepsi öldü :olamaz:
Onları beslerken tek sıkıntım onları öpüp koklayamamamdı :KK70:
Keidler öylemi bir mıncırıyorum ki sorma :KK70: :KK70:
:KK70: Ayy ne güzel. Şimdi kedisi olana ne denir, bilemedim. Rabbim mutluluğunuzu bozmasin:KK24:

Back