• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
İnsan 1 saniyesinin bile değerini bilip, dolu dolu geçirmeli..
Her yaşın ayrı bi getirisi güzelliği var :KK60:
30 dan sonra çok yaşlı gibi hissediyorum ama aynaya bakınca hep aynıyım her yaşın bi güzelliği gerçekten var Allah sağlık versin en önemlisi

30 dan sonra çok yaşlı gibi hissediyorum ama aynaya bakınca hep aynıyım her yaşın bi güzelliği gerçekten var Allah sağlık versin en önemlisi
Sağlık çok önemli gerçekten de.. İnsanın kolu kırılsa koluyla yaptığı işleri özlüyor. Cok şükür bu günümüze.. Allah elden ayaktan düşürmesin hayırlı ölümler versin herkese

Sağlık çok önemli gerçekten de.. İnsanın kolu kırılsa koluyla yaptığı işleri özlüyor. Cok şükür bu günümüze.. Allah elden ayaktan düşürmesin hayırlı ölümler versin herkese
öyle tabi canım şükür haftalardır yumurtalık kistimle uğraşıyorum insanın bi yerine bişey olunca anlıyor sağlığın kıymetini

Günaydın hanımlar Hepinizin ellerine Emeklerine sağlık birbirinden güzeller hepsi de müthiş görünüyorlar sabah sabah et çekti canım :-) oğluşum hasta bu sefer de mevsim geçişi dikkat edin sizlerde hasta olmayın. :KK3:

Geçmiş olsun canım...
Allah şifa versin:anne:

Back
X