Arkama bile bakmamElimi bogrume koyup giderimmmm:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkama bile bakmamElimi bogrume koyup giderimmmm:))
Nevos sen kime vercen oyunu:))Ama ya![]()
Kazen patlıcan sevmiyor![]()
Teşekkür ediyorumAlinazik kebabi tam da yemek istediğim şey gibi göründü gözüme![]()
:))Arkama bile bakmam![]()
Ben sabah verdim oyumuNevos sen kime vercen oyunu:))
Hadi bakalım göreceğizArpacık soğan sevdiğini eli böğründeyi beğenince anladık zaten![]()
Haslama etle arpacik sogan istiyodu.. iskendere arpacik sogan mi koyaydik:)))Arpacık soğan sevdiğini eli böğründeyi beğenince anladık zaten![]()
Eşim sac kavurmaya koyalım dedi olmaz dedimHaslama etle arpacik sogan istiyodu.. iskendere arpacik sogan mi koyaydik:)))
Ole mi? Bana vermedigine gore alinazike verdin sanirim. Ne varsa su alide:))) aguhaha cin ali:)) islender oyle mi? Ismi bile bi heybetli:))Ben sabah verdim oyumu
3 tarif arasında seçim yaptım:)
İskender
Eli böğründe
Ali Nazik
Bu defa gitti oyum bi dakine kendime veririm tekrar bu is boyle olmuyo,, dusenin dostu yokmus : (Eşim sac kavurmaya koyalım dedi olmaz dedim![]()
Haslama etle arpacik sogan istiyodu.. iskendere arpacik sogan mi koyaydik:)))
İşte, “Nazik” değil senin İskender. Accuk Naif olaydıOle mi? Bana vermedigine gore alinazike verdin sanirim. Ne varsa su alide:))) aguhaha cin ali:)) islender oyle mi? Ismi bile bi heybetli:))
Kimin konusuna begeni koyduysa onu:))
Eli böğründe![]()
Elimi bogrume koyup giderimmmm:))
Arkama bile bakmam![]()
Arpacık soğan sevdiğini eli böğründeyi beğenince anladık zaten![]()
O alacak gibi geliyor.Tuzum bulunsun istedim:)Ole mi? Bana vermedigine gore alinazike verdin sanirim. Ne varsa su alide:))) aguhaha cin ali:)) islender oyle mi? Ismi bile bi heybetli:))
Zaten olmaz yaw:)) iskender efendinin kemikleri sizlar:)Geç kaldın![]()
Ya dur daha yeni başladık:)Bu defa gitti oyum bi dakine kendime veririm tekrar bu is boyle olmuyo,, dusenin dostu yokmus : (
Zorka guzellik olmaz zaten boncugum : (O alacak gibi geliyor.Tuzum bulunsun istedim:)
Önden oyunu ayırtmaman gerektiğini öğrendiğine sevindimBu defa gitti oyum bi dakine kendime veririm tekrar bu is boyle olmuyo,, dusenin dostu yokmus : (
Bosa teselli etme beni : ( yalanlarla mutlu olacagima gerceklerle yuzlesirim : ((((Ya dur daha yeni başladık:)