• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Et yemeklerinde bilmediğimiz tarifler olmaz sanırım, şahsen bilindik tarifler daha çok iştah kabartır diye düşünüyorum.:işsiz:
Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)

Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)
Sote gibi yapılınca pişti mi ki?
Aynı şeyi açıkladım az evvel beyti hakkında, herkesin yaptığı bildiği farklılık gösterebiliyor canım.❤️

Gel kız, kavurma yedireyim sana. Gebe halinle istediğini yiyememişsin :110:

Şimdi beytiden beytiye fark var.
Ben misal beyti diye, kuzunun böbrek yatağından yapılan et sarmalını bilirim. Sen dersin ki, köfte sişi yufkaya sarıp fırınlayayım.
İkiside beyti. Tatlar apayrı, görsel apayrı:sus:

Bunları bence tam bildirin Nevreste Nevreste ye :sus:
Ben başka birşey seçmek zorunda kaldım içime sinmedi pek ama yapacak birşey yok

Şu anda Nevreste Nevreste yoğun, yola çıkmaya hazırlanıyordur. Normalde içeriğide aynı ise vermez tarifi. Muhtemelen içeriği aynı, diğer tarif bildirimi yapan kişi ile.:olamaz:
Bilmiyorum benim tek bildiğim lavaşa sarılı olan zaten diğerini bilmiyorum

Tarif bildirdim her ihtimale karşı, bu ara yoğunluğum biraz fazla. Tarifi yapamazsam, çekeceğim bildirimimi.❤️

Hayırlısı canım :KK200:

Bende 19-20 si gibi yapacağım tarifi...
Kızım 1.sınıfa başlıyor onun heyecanı var...

10 nunda başlıyor okul,onun hazırlıkları var:)))

Back
X