En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Tam benlik konu sadece et yiyorum:KK37: Güzel güzel bilmediğimiz tarifleri yapın:p
Et yemeklerinde bilmediğimiz tarifler olmaz sanırım, şahsen bilindik tarifler daha çok iştah kabartır diye düşünüyorum.:işsiz:

Et yemeklerinde bilmediğimiz tarifler olmaz sanırım, şahsen bilindik tarifler daha çok iştah kabartır diye düşünüyorum.:işsiz:
Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)

Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)
Sote gibi yapılınca pişti mi ki?
Aynı şeyi açıkladım az evvel beyti hakkında, herkesin yaptığı bildiği farklılık gösterebiliyor canım.❤️

Gel kız, kavurma yedireyim sana. Gebe halinle istediğini yiyememişsin :110:

Tarif bildirdim her ihtimale karşı, bu ara yoğunluğum biraz fazla. Tarifi yapamazsam, çekeceğim bildirimimi.❤️

Hayırlısı canım :KK200:

Bende 19-20 si gibi yapacağım tarifi...
Kızım 1.sınıfa başlıyor onun heyecanı var...

10 nunda başlıyor okul,onun hazırlıkları var:)))

Back